Tolltartó nyomtatás tetszőleges grafikával!

tolltarto-nyomtatas.jpg

A tolltartó nyomtatás szintén megrendelhető szolgáltatásunk, ha egyedi tanszert szeretne készíttetni valaki iskolásoknak. A gyerekeknek ugyanazokra az eszközökre van szüksége a tanórákon, tornazsáktól az íróeszközökön át a tolltartóig. Ugyanazokat a holmikat használják, de ezeknek természetesen nem kell ugyanúgy kinézniük. Lehet egyedi egy tanszer, ha unja már tucat holmikat!

Meg tudja rendelni a tolltartó nyomtatást, ha azt szeretné, hogy a gyermekének pontosan olyan tolltartója legyen, amilyet szeretne. Sokféle mintával díszített iskolai felszerelés kapható a boltokban, rajtuk a legújabb kedvencek grafikáival. A tolltartó nyomtatás mellett még számos, egyéb iskolai felszerelés nyomtatását vállaljuk egyedi grafikával. Az így elkészített tárgyakból lehet ajándék, de készülhetnek nagyobb tételben is. Egy iskola rendelhet címerrel és névvel ellátott saját tolltartókat vagy a családokat, iskolásokat megcélzó promóciók ajándéka, nyereménye is lehet egy szép és hasznos tolltartó vagy valamilyen tanulmányi verseny egyik helyezettjének az ajándéka is egy ilyen tanszer. A lehetőségek palettája színes, csak meg kell találni az ideális terméket, megrendelni a nyomtatást és megvárni a kiszállítást.

tolltartó nyomtatás nem kerül magas összegbe és az elkészítési ideje is rövid. A tetszőlegesen kiválasztott mintát és szöveget szín és méret szerint, tartós, minőségi formában nyomtatjuk a tolltartó felszínére. A kész használati tárgy semmiben sem különbözik az írószer boltok termékeitől, kivéve azt, hogy nincs belőle még egy. A tolltartó nyomtatás a www.polofarma.hu webcímen található honlapon rendelhető meg. Akár magán célra szeretne egyedi iskolai kiegészítőket rendelni, akár valamilyen reklám célra, mi minden célhoz tudunk minőségi nyomtatást készíteni. Kiemelkedő ár-érték arányban, modern technológiával és rövid határidőre készülnek a nyomtatott termékek. Kérjen tőlünk árajánlatot és rendeljen minél előbb tolltartó nyomtatást! A Pólóforma Design&Webshop elérhetőségein minden részletről tájékozódhat: poloforma@gmail.com, +36-20 – 932-3372.

Top