Nyáron az elviselhetetlen hőség ellen igyekszünk különböző módszerekkel, technikákkal védekezni. A gyerekeket sokkal jobban megviseli a forróság, ezért érdemes olyan helyekre ellátogatni velük, ahol víz közelbe kerülhetnek, erre pedig a legideálisabb megoldás egy vízi játszótér.

A vízi játszóterek népszerűsége töretlen, ugyanis különböző kialakításban, stílusban találkozhatunk velük. Gyártásuknál egyik legfőbb cél, hogy minél változatosabb játékszereket alkossanak meg a kivitelezők, amelyek a gyerekek képességeinek fejlesztését, önfeledt szórakozásukat szolgálják. A vízi játszóterek úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebbek is biztonságban használatba tudják venni, köszönhető ez a csúszásmentes alapanyagok felhasználásának és a játékok formájának, amelyeknek nincsen hegyes vége, így nem kell attól félni, hogy gyermekünk balesetet szenvedne játék közben. A játékeszközök minőségi alapanyagok felhasználásával készültek, amik nem jelentenek veszélyt a kicsik szervezetére.

Ezek az eszközök mindenképpen megtérülő befektetést jelentenek a nyári szezonban, hiszen ha van erre alkalmas területünk, rengeteg vendéget csábíthatunk be velük. A vízi játszótereknek számos előnye van, mert a játékos képességfejlesztés mellett a legkisebbek vízhez szoktatását is elősegíti, emellett pedig hűsítő érzést biztosít a forróságban a gyerekek számára. A vízi játszótereknek kiváló közösségépítő ereje is van! Már csak ezért is választják sokan azokat a strandokat, medencével felszerelt hoteleket vagy élményparkokat, ahol megtalálhatók a vízi játszóterek!

Örömmel segítünk a vízi játszótér tervezésében és kivitelezésében, legyen szó akár egyedi tematizált játszótérről is. Tájékozódjon tevékenységünkről honlapunkon a www.ips-gyerekszem.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-26-560-359-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@ips-gyerekszem.hu címen! Keressen minket bizalommal!