A gyerekek előszeretettel játszanak „felnőtteset”, nem hiába kedvelik az olyan szerepjátékokat, ahol kipróbálhatják a különböző foglalkozásokat, vagy használhatják szüleik nélkülözhetetlen hétköznapi eszközeit, mindezt kicsiben. A gyerekek egyik fő érdeklődési köre az autóvezetés, ezt a játékgyártók figyelembe vették, így megalkották a kicsik számára az elektromos kisautókat!

Az elektromos kisautóknak számos előnye van, legfőképp az, hogy eltér a hagyományos, megszokott lábbal hajtós kisjárművektől, és játék közben élethű, biztonságos vezetési élménye lehet gyermekünknek. A játék az elektromosságnak köszönhetően környezetbarát, semmilyen káros anyagot nem bocsájt ki magából.

A járművek teljesen ugyan úgy néznek ki, mint a felnőttek autói, de nemcsak egy féle kialakítású jármű áll a gyerekek rendelkezésére, hanem a sportosabb kinézettől egészen az elegánsabb típusig válogathatunk. Az elektromos kisautó használata a 3-10 éves korosztály számára ajánlott, de mindenképp tájékozódjunk vásárlás előtt a termékek teherbírásáról is, ugyanis ez a szempont befolyásolja legfőképp a játék rendeltetésszerű alkalmazását!

Az egyik legnépszerűbb elektromos kisautó a BMW X6 Luxory, amelyet eredeti licensz alapján gyártottak le. A játék nagyon sok extrával ellátott, például nyitható ajtókkal és világító lámpákkal. A járműhöz távirányító is tartozik, amelyen vészfék funkció is található, illetve a haladási sebességet és az irányt is koordinálhatjuk használatával. A távirányító működését más játék irányító eszközei nem zavarják meg, így akár több járművet is használhatunk interferencia nélkül. Az elektromos kisautó lassított indulási funkciójának köszönhetően fokozatosan gyorsul fel a játék, így biztonsággal utazhatnak benne a legkisebbek is!

Ha szeretne gyermekének örömet szerezni, vásároljon Ön is elektromos kisautót a Kicsikocsi Bolt kínálatából! A termékek megtekintéséért tekintse meg honlapunkat a www.kicsikocsibolt.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-837-7389-es számon vagy írjon e-mailt az info@kicsikocsibolt.hu címre!