Minden gyermek rajong a mesékért, és szinte mindegyiknek vannak kedvenc mesefigurái; az ő történeteiket nézik-olvassák újra és újra, az ő bőrükbe bújnak játék közben, és még akár jelmezt is úgy választanak farsangkor, hogy rá hasonlíthassanak. Mindannyiunknak volt ilyen korszaka, így meg tudjuk érteni őket, épp ezért, ha valami igazán széppel szeretnénk kedveskedni nekik, érdemes elgondolkodni a mesefigurás vászonkép készíttetésén, amivel feldíszíthetjük a gyerekszoba falát

A vászonkép mesefigurákkal a gyerekszoba éke lesz, főleg, ha olyan képet találunk a kedvenc mesehősről, ami színben is harmonizál a szoba berendezésével. Persze egy gyerekszobában nem feltétlenül a tökéletes stílus a lényeges, hanem az, hogy a gyerek jól érezze magát benne, ám azért nekünk sem kell lemondanunk a számunkra fontos dolgokról, amint átléptük a küszöbét. Attól függően, hogy melyik mesefigura, vagy melyik mese szereplői kerülnek a vászonképre, választhatjuk meg a méreteit így elkerülhetjük, hogy a túl nagy, mesefigurás vászonkép eluralkodjon a kis szobában, nem mellesleg pedig a súlyosabb balesetek is elkerülhetőek, ha körültekintően választunk, és biztonságosan rögzítjük az elkészült dekorációt a falra.

Ha több gyerek is van a családban, akkor egy vászonkép mesefigurákkal biztosan nem lesz elég, de szerencsére cégünk, az Ötlet Szalon Kft. nagyobb mennyiségben is képes elkészíteni a megrendeléseket, így akár a teljes rokonságot megajándékozhatod vászonképekkel! Tudd meg, melyek a gyermeked kedvenc mesehősei, majd add le a rendelésedet a www.vaszonkepszalon.hu címen elérhető weboldalunkon, és mi rövid időn belül elküldjük Neked a kész művet, hogy a gyermeked szobáját díszíthesd vele!

Egy vászonkép mesefigurákkal tökéletes ajándék minden kisgyermek számára, legyen szó akár születésnapról, akár karácsonyról! Rendeld meg tőlünk, és ha kérdésed lenne, tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén: hívj bennünket a +36-70-387-5747-es telefonszámon, vagy írj üzenetet az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címre!