Különleges ajándékot szán a gyermekének? A Volkswagen elektromos kisautók a veterán autók mintájára készült, sokoldalú gyerekjárművek.

A Volkswagen bogár egy igazi klasszikus, amiért sokan rajonganak. Mit szólna hozzá, ha a családnak is lenne egy ilyen autója? A Volkswagen elektromos kisautó minden apró részletében tökéletes mása ennek a veterán autónak, csak bele kell ülni és elindulni vele a kertben, a játszótéren. Perecablakok, domború formák, krómozott lökhárító.

A karácsonyi képeslapok, klasszikus ünnepi minták kedvelt szereplője a kis, piros bogárhátú, amin pompásan elfér a frissen kivágott karácsonyfa és ami színében is illik az ünnep hangulatához. Stílusos ajándék a közelgő ünnepekre. A piros mellett még egyéb színárnyalatok is elérhetőek a Volkswagen elektromos kisautóknál, mint a rózsaszín vagy a fehér.

Az eredeti VW Beetle Old a nép autójának készült, olyan tulajdonságokkal, mint az olcsóság, egyszerűség és tartósság. Az első modellt 1939-ben mutatták be Berlinben, de a gyártás, csak 1945-től vette kezdetét. Az utolsó modell 2003-ban került ki a futószalagról. A Volkswagen bogárról tehát elmondható, hogy az autógyártás történetének egy karakteres és kultikus szereplője.

A Volkswagen elektromos kisautót az eredeti autó jellemzőiről mintázva az egyszerűség jellemzi, de megtalálható benne minden, ami csak kellhet az autókázáshoz. A biztonsági öv, a bőrhatású ülések, a nyitható ajtók, a beépített hangszórók és akkumulátor az utazás hiteles élményével ajándékozzák meg a gyerekeket is. Az autó 3-5 kilométert képes megtenni óránként, három sebesség fokozatban is használható.

Az új kisautót a webáruházunkban azonnal ki tudja választani és onnan megrendelni. A www.elektromoskisauto.hu webcímen minden, megvásárolható kisautóról közzétettünk fotókat és információkat. A honlapon ezen kívül a cégünk elérhetőségei is szerepelnek arra az esetre, ha szeretne kérdezni tőlünk. Az értékesítéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal az info@elektromoskisauto.hu email címen vagy a 06-30-839-91-10, 06-1-797-73-02 telefonszámok egyikén!