Saját cég alapítására készül, de még nem tudja, a társaságok mely formáját válassza? Jelentős tőkével rendelkezik, és olyan megoldást keres, amely során nem kerülnek nyilvános forgalomba hozatalra a részvények? Kiváló ötlet zártkörű részvénytársaságot létrehozni, amit akár online cégalapítás útján is megtehet, azonban ezt megelőzően fontos, hogy részletesen informálódjon az előírásokról.

A gazdasági élet meghatározó cégformáiként beszélhetünk az Rt.-kről. Ezeket a társaságokat tőkeegyesítéssel hozhatjuk létre. Működésük alapján megkülönböztethetünk nyilvános, vagy zártkörű részvénytársaságot. A két típus között a meghatározó különbség, hogy a részvények részben, vagy egyáltalán nem jutnak nyilvános forgalomba. Alapításuk menete e tényezőn kívül szinte megegyezik. A részvénytársaság előre meghatározott számú és névértékű részvények felhasználásával hozható létre. A zártkörű részvénytársaság könnyedén alapítható online cégalapítás útján. Egyéni igényeink szerint, és a szabályoknak megfelelve bármikor dönthetünk a zártkörű részvénytársaság mellett.

Megbízható segítséget nyújtunk a zártkörű részvénytársaság alapításához. A CégalapításMost.hu Kft. lehetőséget ad arra, hogy egyszerűen és gyorsan megoldja az online cégalapítást. Minden fontos információval ellátjuk, és támogatjuk a rugalmas ügyintézésben. Jogi tanácsadás és kedvezményes bankszámla ügyében szintén a legjobb helyen jár. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, és informálódjon a zártkörű részvénytársaság alapításáról a www.cegalapitasmost.hu internetes oldalunkon!

Hozza létre saját cégét egyéni igényei szerint, egyszerűen! Döntsön a zártkörű részvénytársaság megalapítása mellett, hiszen megbízható segítséggel könnyedén elérheti a célját! Ha szeretné az online cégalapítást gördülékenyen megoldani, forduljon hozzánk! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a hétvégén is elérhető 06-70-217-5701-es telefonszámunkon, vagy az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkön!