Részt vesz az ünnepek alkalmából megrendezésre kerülő eseményeken? Netán szakmai rendezvényekre készül, vagy csupán szeretne dolgozóinak kedveskedni? Az egységes, igényes és kényelmes munkaruházat mindenki számára kedvező. Érdemes kollégáit egyedi pólókkal meglepnie, amelyek akár póló feliratozással is rendelhetőek.

A cégünkről kapott vélemény több tényezőtől függ. Az udvarias kiszolgálás, a kiváló minőségű szolgáltatás, a kifogástalan termékek, valamint a felkészült dolgozók megjelenése mind hozzátartozik a vállalkozásunkról alkotott képhez. Ha szeretnénk, hogy munkavállalóink nagyobb lelkesedéssel végezzék feladatukat, az érdeklődőknek és ügyfeleinknek pedig feltűnjön az igényes megjelenés, célszerű a munkaruházatra kiemelt figyelmet fordítani. Egyedi pólókkal eleget tehetünk az elvárásoknak, és külsőleg is egységes csapattal dolgozhatunk.

Korszerű technikák alkalmazásával végezzük színvonalas munkánkat a Step Kft.-nél. Egyedi igényei alapján biztosítjuk a különféle kellékeket. Többféle módon nyomtatunk, és egyedi pólókat, pulóvereket, sapkákat rendelhet tőlünk. Minden esetben az adott anyagnak megfelelő technológiát alkalmazzuk. Bármilyen színű és méretű egyedi pólókra van szüksége, nálunk könnyedén hozzájuthat. Kisebb és nagyobb mennyiségben egyaránt elkészítjük őket. Kérése alapján oldjuk meg a póló feliratozást. Logóval, ábrával, vagy szöveggel is dekorálunk. Amennyiben más reklámajándékok átadására is sor kerül, ezeket szintén beszerezheti nálunk. Felkészülten vállaljuk a toll feliratozást, a naptárnyomtatást és más, hasonló feladatok ellátását. Tudjon meg többet színvonalas tevékenységünkről a www.stepkft.hu internetes oldalunkon!

Készüljön fel a különböző rendezvényekre igényes és egységes ruházattal! Biztosítsa a kényelmes, egyedi pólókat akár a munkavégzés idejére is! Rendelje meg tőlünk a megfelelő mennyiségű egyedi pólót, és bízza ránk a póló feliratozást! Jelezze felénk igényeit, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-94-345-234-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@stepkft.hu e-mail címünkre!