Konferencia szervezését, csapatépítő tréning, vagy más jellegű rendezvény lebonyolítását tervezi, amelyhez különleges környezetet keres? Rendezvényhelyszínek hosszú sora közül van lehetősége kiválasztani azt, ahol megtartja eseményeit, viszont érdemes hangsúlyt fektetnie a színvonalra, és az egyedi hangulatra is! Nyugodt helyen található, könnyen megközelíthető, ugyanakkor minden igényének megfelelő rendezvényhelyszínen akár többféle programot is levezényelhet.

Cégünk életében számos esemény kerülhet megrendezésre az év során, amelyek nagymértékben hozzájárulhatnak a munkatársak együttműködéséhez, az oldottabb hangulathoz, és ahhoz, hogy folyamatosan hozzájussunk az új információkhoz. Erre szolgál a konferenciák szervezése, valamint a barátságos hangvételű, különféle feladatokat rejtő csapatépítő tréningek lebonyolítása is. Amikor kiválasztjuk a megfelelő rendezvényhelyszínt, célszerű figyelembe vennünk a technikai hátteret, a környezet színvonalát, és a szórakozási lehetőségeket is!

Különleges környezetben, professzionális kiszolgálást nyújtva, rengeteg szórakozási lehetőséget is biztosítva várjuk Nairam Klubhotel és Szabadidőközpontban! Csapatépítő tréningek, konferenciák szervezése és egyéb programok lebonyolítása esetén egyaránt készséggel állunk rendelkezésére. Szakembereinkkel felkészülten, rugalmasan, magas színvonalú szolgáltatással várjuk. Bármilyen típusú céges rendezvényt tervez, nálunk minden szempontból a legjobb helyen találhatja magát. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkkel és rendezvényhelyszínünkkel kapcsolatban a www.nairam.hu internetes oldalunkon!

Üzleti megbeszéléseit, konferenciáit és más céges rendezvényeit tartsa egyedülálló környezetben, hogy minden résztvevő elégedett lehessen! Válassza kiválóan felszerelt, zárt parkolóval rendelkező rendezvényhelyszínünket, és érezze nagyszerűen magát kollégáival együtt! Rendezvényszervezés céljából, illetve felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-20-548-8168-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@nairam.hu e-mail címünkre!