Digitális tachográf a sikerért és a biztonság megteremtéséért

digitalis-tachograf.jpg

Szeretne biztos lenni abban, hogy a sofőrök az elvárásoknak megfelelően végzik a munkájukat? Igyekszik mindent megtenni a közúti balesetek elkerülése érdekében? Minden fontos információt kézhez kaphat, és könnyen gondoskodhat a biztonság megteremtéséről, ha digitális tachográf használata mellett dönt.

Nagy mennyiségű áruk szállítására van szükség a világ minden táján, amelyekre kiválóan alkalmasak a kamionok, és más tehergépjárművek. A sofőrök, akik ezeket a járműveket vezetik, felelősségteljes munkát végeznek, hiszen jelentős mértékben rajtuk múlik a saját, az úton közlekedő társaik, és a termékek épsége is.Annak érdekében, hogy a vállalkozás sikeres legyen, a munkavégzés hatékonyabbá, biztonságosabbá váljon, nagy szükség van a digitális tachográf alkalmazására. A korszerű, könnyen beépíthető és egyszerűen kezelhető digitális tachográf részben a sofőr közreműködésével, részben pedig automatikusan rögzíti az információkat. Emellett figyelmezteti a sofőrt a pihenőidőkre, és folyamatosan továbbítja az adatokat, amelyeket bármikor le is menthet magának.

digitális tachográf segítségével kontroll alatt tarthatja a munkafolyamatokat, pontosan tudhatja, hogy hol járnak a cég járműi, és sok időt, pénzt takaríthat meg, tehát minden szempontból megéri használni!

Ellenőrizze az alkalmazottait egyszerűen, és tegyen a biztonságos közlekedésért digitális tachográffal! Akár beszerelésre, akár a készülék javítására, vagy adatmentésre, archiválásra van szükség, számíthat a segítségünkre! Cégünk, a Kunstár és Társa Bt. magas színvonalú szolgáltatást nyújt kedvező áron, profi szakemberekre bízhatja a feladatok elvégzését. Gyors és megbízható megoldással, kiváló minőségű készülékekkel állunk a rendelkezésére.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és jusson hasznos információkhoz a digitális tachográf alkalmazásával kapcsolatban a www.kunstartachograf.hu weboldalon! Kérje szakembereink tanácsát a 06-30-4581185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!

Top