Kiállításokon való részvételét tervezi, vagy termékei árusítása céljából van szüksége fedett szerkezetre? Annak érdekében, hogy egyszerűen állíthassa fel sátrát, érdemes a pavilonok könnyűszerkezetes megoldásán gondolkodnia, ami ponyva gyártását igényelve nagyszerűen kivitelezhető.

A nyári időszak beköszöntével egyre gyakrabban rendeznek különféle rendezvényeket, amelyeken célszerű cégünket képviselve nekünk is részt vennünk. A kiállítások, valamint a más-más jellegű események mind lehetőséget nyújtanak arra, hogy sok ember számára ismertté tehessük szolgáltatásunkat, termékünket. A pavilonok kiváló eszközként szolgálnak, bárhol tervezzük megjelenésünket. A technika korszerűsége lehetővé teszi, hogy egyénileg elképzelt színben és méretben igényeljük a ponyva gyártását. Fontos, hogy tapasztalattal rendelkező szakembereket bízzunk meg, akik megbeszélés szerint, rövid idő alatt teljesítik a rájuk bízott feladatokat.

Saját elképzeléseinek megfelelő, egyedi pavilon kivitelezését vállaljuk kedvező feltételekkel a Hungaplan Kft. munkatársaiként! Egyszerűen felállítható, a könnyűszerkezetes technológia előnyeivel rendelkező eszközeink tökéletes megoldást nyújtanak akár kiállításon való részvétel esetén, akár pedig árusítás céljából. A ponyva gyártását egyéni kérései szerint végezzük, így a méretet és a színt tekintve is lehetősége van a választásra. Gyakran felmerül az a kérdés, hogy milyen típusú talajon állíthatóak fel a nálunk megrendelt pavilonok. Mobilitásuknak köszönhetően bármilyen területen nehézségek nélkül elhelyezhetőek. Informálódjon részletesen mindezekkel kapcsolatban weboldalunkon, a www.hungaplan.hu –n!

Tevékenységét végezze megbízható eszközök használatával! Sikeréhez járuljon hozzá megfelelő pavilon alkalmazásával! Ponyva gyártása, igényei szerint méretezett pavilon kivitelezése ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Kérdéseit tegye fel a 06-96-364057 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!