Szeretne munkatársai számára egységes megjelenést biztosítani? Netán lecserélné a jelenlegi munkaruházatot? Emblémával, illetve egyedi felirattal ellátott ruhákkal kiváló eredményt érhet el. Szitázással, hímzéssel könnyedén megoldható a munkaruházat stílusos kivitelezése.

Az egészségügyben, az idegenforgalom és a vendéglátóipar területén egyaránt fontos az egységes megjelenés. A személyzet számára biztosított munkaruházat nélkülözhetetlen, hiszen így a vendégek rögtön tudják, hogy kihez fordulhatnak kérdéseikkel. Fontos, hogy a munkaruházat ne csak stílusos legyen, hanem kényelmes is. Kiváló minőségű anyagokból készült, a megfelelő méretben hordott kellékekben jól érezheti magát mindegyikünk. Amikor kiválasztjuk a szükséges termékeket, érdemes az egyedi megoldásra nagy figyelmet fordítani. Szitázással, hímzéssel nagyszerűen kivitelezhető a különféle feliratok, logók megjelenítése. Az emblémázott, különleges ábrával vagy szöveggel ellátott munkaruházat tükrözi cégünk arculatát. Szívesebben vehetjük magunkra ezeket a ruhadarabokat, ha egyedi kivitelben készülnek. A szitázás, hímzés a legtöbb esetben igényelhető annál a szolgáltatónál, ahol megrendeljük a munkaruházatot. Az ünnepek, illetve az új év alkalmából érdemes a kelléktárat felújítani, és mindenki számára kedvező munkaruházatot biztosítani. Ezen a módon nagymértékben kedvezhetünk kollégáinknak, és a hozzánk látogatók is pozitív képet kaphatnak a szolgáltatásainkról.

Magas minőségű, kényelmes munkaruházattal várjuk a Promo & Chef Kft. Kávai Design üzletében. Különböző típusú és színű termékeket kínálunk elérhető áron. Felkészülten, tapasztalattal vállaljuk a szitázást, hímzést is. Ízléses formában kaphatja meg cége logóját, és egyéb feliratozást is igényelhet tőlünk. Időtakarékosan és költséghatékonyan járhat el, ha nálunk intézi a munkaruházat beszerzését, valamint a szitázást, hímzést is. Tekintse meg termékeinket, és informálódjon tevékenységünkről a www.kavaichef.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa dolgozói számára a megfelelő minőségű és stílusú munkaruházatot, valamint fordítson figyelmet a részletekre is! Bízza ránk a szitázást, hímzést! Megrendelésével és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-30-749-9129-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kavai@kavai.hu e-mail címünkre!