A reklámajándékoknak nagy hagyománya van, ezek különféle változatokban kerülhetnek a bemutató standok és boltok asztalaira. Minden szempontból hasznosak, mert tényleges funkciójuk van, és természetesen a reklámértékük sem elhanyagolható. Az emberek örömmel fogadják az ajándékokat, és adják tovább őket, így cége hírneve rengeteg potenciális vásárlóhoz eljuthat. Kevesen fognak inkább hosszú ideig böngészni, mintsem egy már jól ismert céget felkeresni. De nem kell a hagyományos ajándékoknál maradnia, választhat igazán egyedit is, a transzfernyomás még a nehezen nyomtatható felületeken is használható!

Gondoljon arra, hogy mik azok a hétköznapi eszközök, amikre mindenkinek szüksége van, és mindig örül, ha egy újabbat kap belőle! Kicsit most felejtse el a tollakat és öngyújtókat! A bevásárlások mindennapos tevékenységnek számítanak, ehhez jó, ha van egy praktikus bevásárlótáska, ami ráadásul fogyóeszköz, tehát tökéletes ajándék lehet. Transzfernyomással ezen a felületen is otthagyhatja cége kézjegyét. De a transzfernyomás alkalmazható minden más normál, durva és nehezen emblémázható felületre is, így ha baseball sapkát, vagy egérpadot, esetleg dzsekit választana, a minta ezekben az esetekben is tökéletesen látható lesz!

Cégünk, a Step Kft. transzfernyomással is foglalkozik, így ha Ön ezt a módszert választja reklámajándékai elkészítéséhez, állunk szolgálatára! Már 1992 óta foglalkozunk a textilnyomás számos technikájával, így ha minket választ, biztosan nem nyúl mellé! Keresse fel honlapunkat a www.stepkft.hu címen, ahol mindent megtudhat az alkalmazott textilnyomás technikáinkról! Amennyiben kérdései vannak a transzfernyomással, vagy igénybe venné szolgáltatásainkat, hívjon minket a +36 94/345-234-es vagy a +36 30/969-0322-es telefonszámon! Írásos megkeresésére is szívesen válaszolunk, üzenetét küldje az info@stepkft.hu e-mail címre! Szakértő munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!