Egyre több alkalommal kap külföldről anyagot, és nem tudja pontosan lefordítani? Üzleti levelezést folytat más országban tevékenykedő partnereivel? Netán szeretne szolgáltatásaival a határon túlra terjeszkedni? Bármilyen ok miatt van szüksége pontos szakfordításra, vagy hivatalos fordításra, érdemes profi fordítóirodát felkeresnie. Ezen a módon megkímélheti magát a nehézségektől, és hiánytalanul juthat információkhoz.

Az üzleti életben gyakran van szükségünk fordításra. A külföldi megkeresések, termékeink terjesztése, a levelezések során elengedhetetlen lehet a szakszerű fordítás. Akár szakfordításról, hivatalos fordításról, vagy más típusú fordításról van szó, pontosan kell értenünk a szöveget. Egy-egy szó mást is jelenthet eltérő szövegkörnyezetben, ezért rendkívül fontos, hogy precíz legyen a fordítás. Mindegyikünk szeretné a félreértéseket elkerülni, és minél hatékonyabban, gyorsabban dolgozni. Éppen ezért a legjobb megoldás, ha fordítóiroda segítségét kérjük.

Magas színvonalon kínálunk elismert kommunikációs szolgáltatásokat az M&M Translation Services Kft.-nél. Közvetlenül a szakértőktől igényelheti a fordítást. Szakfordítás, hivatalos fordítás és tolmácsolás esetén egyaránt számíthat a segítségünkre, sőt, felkészültek vagyunk a nyomdai kivitelezés és a kiadványszerkesztés terén is, így komplett anyagok összeállítása alkalmával szintén a legjobb helyen jár. Fordítóirodánk profi csapata a legmodernebb fordítássegítő eszközökkel, beépített minőségbiztosítási elemekkel dolgozik. Kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.mmts.hu internetes oldalunkon!

Könnyítsen munkáján azáltal, hogy a szakfordítást, a hivatalos fordítást, vagy éppen más típusú fordítási munkákat megbízható fordítóirodánkra bízza! Legyen naprakész az új információkat illetően, és jusson minden alkalommal pontos adatokhoz! Bármilyen jellegű szöveg fordítását igényli, keressen fel bennünket! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-24-898-257-es központi számunkon, vagy üzenjen nekünk az info@mmts.hu e-mail címünkre!