Hatékony eszközt keres annak céljából, hogy elősegítse a céltudatos érdekképviseletet, és fejlessze a konfliktushelyzetek megoldását? Tréningek többféle változatát van lehetősége lebonyolítania, amelyeken munkatársai rengeteg hasznos ismerettel gazdagodhatnak. Kiemelkedő eredményt érhet el, ha az asszertivitás tréninget választja, amivel egyedülálló módon tehet a kiváló kommunikációért.

Bármely munkaterületen tevékenykedünk, gyakran van szükség a megfelelő konfliktuskezelésre. Ha értékesítéssel, vagy más hasonló feladattal foglalkozunk, kiemelten fontos a hatékony kommunikáció. Sokszor találkozhatunk olyan helyzettel, amikor nem merjük visszautasítani a számunkra kellemetlen teendőket sem, mert szeretnénk elkerülni a vitát. Ennek oka, hogy nem állunk ki magabiztosan a saját álláspontunk mellett. Nagyon fontos, hogy céljainkat nyíltan fogalmazzuk meg, és minden alkalommal világos kifejezéseket alkalmazzunk beszédünkben. Azonban ügyelnünk szükséges arra is, hogy mások érdekei ne sérüljenek. Tréningek különféle változatai segítenek mindegyikünknek abban, hogy magabiztosabban, kiegyensúlyozottabban élhessünk, és végezhessük munkánkat. Asszertivitás tréningen mindezekről kiemelt részletezettséggel tanulhatunk, és egyre nagyobb gyakorlatot szerezhetünk. Hozzájárulhatunk a cég sikeres működéséhez úgy, hogy közben saját érdekeinket is képviseljük!

A munkaerő alkalmazásának minden fázisához nagy segítséget nyújtva, komplex eszköztárat biztosítva állunk rendelkezésére a Profiles International Hungary Kft. munkatársaiként! Lehetősége van a személyre szabott fejlesztésre, ami nagymértékben hozzájárulhat vállalkozása sikeres működéséhez. Számos tréninget indítunk, többek között asszertivitás tréninget, amellyel eredményesen fejleszthet a kommunikáció és a konfliktuskezelés minőségén. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkkal kapcsolatban a www.profiles.hu weboldalunkon!

Könnyítsen munkahelyi életén, növelje a teljesítményt úgy, hogy közben a munkavállalók jó közérzetüket is megőrizzék! Használja ki az asszertivitás tréning technikáját Ön is, és bátran forduljon hozzánk a 06-1-200-6876-os telefonszámunkon, vagy a profiles@profiles.hu e-mail címünkön!