Sokat jegyzetel, és gyakran előfordul az írások sokszorosítása? Szeretne a lényegre koncentrálni, de zavarják a füzetekben található vonalak? Kényelmesen és szépen írhatja a sorokat, valamint kímélheti a szemét is, ha az Avery Zweckform Notizio füzeteket használja. Ezek a nagyszerű kellékek lehetővé teszik, hogy láthatatlanná váljanak a segédvonalak.

A tanulmányok során, az üzleti oktatásokon, valamint munkahelyünkön is szükség lehet a rendszeres jegyzetelésre. A vonalak jelenléte gyakran gondot okoz az olvashatóságban. Ha pedig olyan füzetet választunk, ami nem vonalazott, nehézséget jelenthet a szöveg esztétikailag megfelelő írása. Minden problémát magunk mögött hagyhatunk, ha AveryZweckform Notizio füzeteket használunk.

Megfeledkezhet a zavaró, sötét vonalakról, és kényelmesen, jól olvashatóan jegyzetelhet az Avery Zweckform Notizio füzeteinkbe. A Micro-trend Bt. munkatársaiként rengeteg speciális kialakítású, hasznos és esztétikus eszközt kínálunk elérhető áron. Az Avery Zweckform Notizio füzetek áthelyezhető műanyag lapokkal, praktikusan lezárható szalagokkal, belső zsebbel, tolltartóval kaphatók. A világosszürke háttérnek és a fehér vonalazásnak köszönhetően könnyebben olvashatók a sorok, és sokszorosítás alkalmával is egyszerűbb dolga lehet. A célnak megfelelően többféle méretben és színben rendelheti meg az Avery Zweckform Notizio füzeteket. Fontosnak tartjuk környezetünk kímélését, így erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból, klórmentesen készített termékeket kínálunk. Informálódjon részletesen a hasznos eszközökről a www.micro-trend.hu internetes oldalunkon!

Legyen élmény a jegyzetelés az Ön számára is! Használja ki az Avery Zweckform Notizio füzetek előnyeit! Válassza ki a megfelelő színű, és a legideálisabb típusú Avery Zweckform Notizio füzetet! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!