Nem fér bele az idejébe a leltározási feladatok rendszeres lebonyolítása? Esetleg több helyszínen is nélkülözhetetlen teljesíteni a készletleltározást, és nincs rá elég embere, akik ezt precízen elvégeznék? A bérleltározás szolgáltatása mellett döntve igényeinek megfelelően, a megadott időközönként van lehetősége hozzájutni a szükséges adatokhoz, ami alapján megbízható eredményekhez juthat hozzá.

Bármilyen típusú árukkal foglalkozunk, a forgalom lebonyolításához elengedhetetlen tisztában lennünk árukészletünk mennyiségével. Akkor dogozhatunk hatékonyan, ugyanakkor minél kevesebb költség ráfordításával, ha folyamatosan ügyelünk az optimális készletre. Meglévő állományunk megállapítására leltározással van lehetőségünk, amit fontos, hogy körültekintően, precízen végezzünk. A leltározás különféle típusait különböztethetjük meg, amelyek közül mindig az adott területnek legmegfelelőbbet szükséges választanunk. Előfordulhat, hogy nem áll elég idő a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a készletleltározást lebonyolítsuk, ilyenkor legjobb, ha a bérleltározás mellett döntünk, és rutinos szakemberekre bízzuk magunkat.

Cégünk, a DEEP WATER Kft. a lehető legrövidebb idő alatt, kérésének maximálisan megfelelve, akár munkaszüneti napokon vagy ünnepnapokon is készséggel áll rendelkezésére készletleltározással kapcsolatos teendőkben. Webes nyilvántartásunkhoz egyedi hozzáférést biztosítunk, így bármikor tájékozódhat. Bérleltározás szolgáltatásunkat teljes körű jelentést készítve nyújtjuk. Díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk, aminek a lebonyolítása után akár azonnal igényelheti a leltározási feladatok teljesítését. Látogasson el a www.deepwater.hu internetes oldalunkra, és informálódjon bővebben tevékenységünkről!

Legyen tisztában minden alkalommal a termékeit érintő pontos mennyiségi adatokkal! Bízza profikra a készletleltározást, így jelentős mértékben könnyíthet munkafolyamatain! Bérleltározás ügyében, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-336-5374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@deepwater.hu e-mail címünkre!