Segítséget kaphat a felmerült pénzügyi nehézségeinek megoldásában, tájékozódhat, és összehasonlítás után választhat a különféle biztosítások közül, hiteligény esetén a legjobb feltételek mellett juthat pénzhez, gondoskodhat a nyugdíjas éveiről, megkönnyítheti, vagy javíthatja a jelenlegi anyagi helyzetét, és megtakarításokat is elindíthat a pénzügyi tanácsadó szakmai támogatásával.

A pénzügyi tanácsadó egy bármilyen anyagi helyzetben lévő embernek tanáccsal tud szolgálni. Ha hitelre van szüksége, ajánlatokat nyújt a bankok termékei közül, és összehasonlítja ezeket annak érdekében, hogy Ön a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót tudja választani. Abban az esetben, ha megtakarítást tervez, rengeteg előtakarékossági, támogatott és befektetési lehetőséggel szolgál az Ön számára. A biztosítások területén ismeri a biztosítótársaságok összes termékét, szolgáltatásait és a feltételeket, ezért széleskörű tanácsadással tud szolgálni.

A pénzügyi tanácsadó a tájékoztatás mellett alapos igényfelmérést is végez, és teljes mértékben figyelembe veszi az adott élethelyzet jellemzőit. Az adatok felvétele után számos ajánlatot mutat be az ügyfeleinek, így Ön több lehetőség közül választhat, majd a tájékoztatás után megtörténik a szerződéskötés. A pénzügyi tanácsadó az ügyfél érdekeit szolgálja, és igyekszik az adott helyzet ismeretében a lehető legjobb terméket biztosítani, vagyis javaslatokat tesz, és a végén Ön dönthet.

Biztonságot és stabil pénzügyi alapokat biztosítunk ügyfeleinknek a Pannon-Safe Kft.-nél. Kiemelt figyelmet fordítunk a jó ügyfélkapcsolatra, mert fontos számunkra, hogy bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Célunk, hogy elégedett legyen a pénzügyi hátterével, és könnyedén oldja meg a különböző feladatokat ezen a téren. Tájékozódjon az általunk nyújtott szolgáltatásokról a www.pannonsafe.hu webcímen!

Jusson hasznos információkhoz megbízható kezekből: forduljon munkatársainkhoz, ha pénzügyi tanácsadásra van szüksége! Bármilyen kérdés merül fel, keressen bennünket a 06-72-222-010-es telefonszámunkon!