Hálózata sikeres működtetése érdekében speciális ellenőrzési módszert alkalmazna, amivel nagymértékben könnyíthet munkáján? Az ipari routerek és más hasonló eszközök felügyelete rengeteg időt vesz igénybe, és nagy odafigyelést követel, éppen ezért legjobb, ha több funkciót ellátó, korszerű rendszerfelügyeleti megoldást alkalmaz.

Minél több eszköz ellenőrzésére van szükségünk, annál fontosabb, hogy megbízható, többfunkciós megoldást találjunk. Az ipari routerek esetében is akkor végezhetjük teendőinket eredményesen, ha minden egyes kellék problémamentesen működik. Csoportos menedzseléssel, átlátható felületkezeléssel nagyon sokat tehetünk a gördülékeny, nehézségek nélküli adminisztrációért és más munkafolyamatokért. A hardver fejlesztések kiválóan támogathatnak bennünket az egyre jobb készülékek biztosításában. A tökéletes használhatóság, a gyors keresés, az idősoros tárolás, valamint a térképen való megjelenítés céljából a rendszerfelügyeleti eszközök nagy segítségünkre lehetnek.

Cégünk, a budapesti központtal rendelkező, a kommunikációt professzionális megoldásokkal működtető Intelliport csapata készséggel áll rendelkezésére számos munkaterületen. Intelliport Management Platform segítségével egyszerű és hatékony módon felügyelheti az Intelliport Routereket. A folyamatos hardver fejlesztésnek köszönhetően egyre könnyebbé válhat minden teendő elvégzése, az ipari routerek csoportos menedzselése gördülékenyebbé teheti munkáját. A kiválóan áttekinthető felületen keresztül pedig több szempontból nézve tudja nyomon követni az adott eszközöket. Egyéni igényei szerint vehet igénybe különböző funkciókat, amelyeket egyszerűen kezelhet bármikor. Tájékozódjon termékeinkről, az általunk nyújtott színvonalas szolgáltatásról és a korszerű eszközökről részletesen a www.intelliport.hu honlapunkon!

Felügyelje rendszerét minél átláthatóbb és újszerűbb módszerrel! Alkalmazza Ön is a tőlünk beszerezhető, minőséget és megbízhatóságot garantáló megoldást! Felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket az info@intelliport.hu e-mail címünkön vagy a +36-1-437-5200-ás telefonszámunkon!