Letette az érettségit, de nem szeretne egyetemre, főiskolára menni, helyette inkább valamilyen szakmát tanulna, és OKJ képzésekben gondolkodik? Ez is egy nagyon jó módja a felnőttképzésnek, és roppant hasznos is lehet, ha a felsőoktatásnál gyorsabban szeretne valamilyen hasznos és hiányszakmát tanulni, mint például közgazdasági képzéseket. Nagyon sok esetben az ilyen közgazdasági képzések hasznosabbak és eredményesebbek, mint egy diploma megszerzése ezen a téren.

Az OKJ tanfolyamok előnye, hogy egyszerre elméleti és gyakorlati képzést is adnak, így a hallgatók, akik ezt a fajta közgazdasági képzést választják, szinte egy időben sajátíthatják el az adott szakma elméleti és gyakorlati részét és mire megszerzik az oklevelet, rögtön tapasztalattal a hátuk mögött kereshetnek munkát. Sokan lenézik ezt a fajta módszert a diplomához képest, de mégis sokszor van, hogy az OKJ tanfolyamot végzett hallgatók talpraesettebbek és járatosabbak az adott területen, mint azok, akik főiskolára, vagy egyetemre mentek.

Ha önnek fontos, hogy olyan közgazdasági képzésen vegyen részt, ahol remek tanárok oktatnak, ami elvégzése után szinte biztosan munkát is kaphat, találhat, akkor cégünk OKJ tanfolyamai között valószínűleg megtalálja azt, amit keres. Ugyanis mi sokféle képzést indítunk azért, hogy minél többen részt tudjanak venni ezen képzéseinken.

Cégünk, a Váci Egyházmegyei Felnőttképzési Nonprofit Kft. nagyon fontosnak tartja, hogy hallgatóink csakis a legjobb közgazdasági képzésekben vegyenek részt, és a legjobb tananyagot tanulhassák meg nálunk. Tanfolyamainkról, azok tananyagáról, a vizsgafeltételekről, illetve a tanfolyamokra való jelentkezés módjáról és feltételeiről részleteket a www.felnottkepzes.vacem.hu honlapon találhat a képzéseink menüpont alatt.

Amennyiben tényleg szeretne a legjobb közgazdasági képzésekben részt venni, vagy csak egyszerűen kérdései lennének az OKJ tanfolyamokkal kapcsolatban, vagy a jelentkezésről, akkor forduljon hozzánk bizalommal, a felnottkepzes@vaciegyhazmegye.hu email címen, vagy pedig a 06-30/478-7167-es telefonszámon.