Új ruházati üzletet nyit, ahol széles lesz a választék, így sok tárolóra lesz szüksége? Fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessen a kialakítás módjára, és a polcrendszereket megfelelő mennyiségben szerezze be, hiszen szinte minden az üzletberendezés színvonalán múlik. Az árukészlet gondos, áttekinthető tárolása saját munkáját és vásárlói tájékozódását is megkönnyíti, amit csak megfelelő berendezési elemekkel valósíthat meg!

Az öltözködés mindegyikünk életében meghatározó. Évszaktól függően viseljük a különféle ruhadarabokat, amelyeket egyedi kiegészítőkkel tehetünk különlegessé. Amennyiben mi magunk foglalkozunk ruhák és egyéb öltözködéssel kapcsolatos kellékek eladásával, elengedhetetlen a stílusos üzletberendezés! Hangulatos környezettel, átlátható, könnyen hozzáférhető árukínálattal sikeresek lehetünk. A falak mentén elhelyezhető polcrendszereken kívül érdemes forgóállványokat, áruakasztókat is alkalmaznunk, így színesebb módon, praktikusan kínálhatjuk termékeinket.

Különféle kivitelezésű polcrendszerekkel, forgóállványokkal, és áruakasztókkal várjuk a Tiszaferr 2001 Bt.-nél. Amennyiben egyéni elképzelése van arról, hogy pontosan milyen üzletberendezést szeretne, készséggel állunk rendelkezésére egyedi bútorok gyártása ügyében is. Örömmel készítjük el vázlata alapján nélkülözhetetlen forgóállványait, polcrendszereit. A különféle ruhák próbálásakor szükség lehet ülőkékre, a kiszolgálás, fizetés helyszínéül pedig a stílusosan kivitelezett pultok szolgálnak. Mindezek beszerzése ügyében segítséget kérhet tőlünk! Informálódjon bővebben szolgáltatásainkról, és tekintse meg termékeinket a www.tiszaferr.hu internetes oldalunkon!

Alakítsa ki saját igényei szerint, a helyiség méretének és formájának megfelelően üzletét! Helyezzen el praktikus forgóállványokat, áruakasztókat, és állítson fel tökéletesen odaillő polcrendszert! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-325-5735-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a butor.tiszaferr@gmail.com e-mail címünkre!