Sokan vágynak arra, hogy saját maguk oszthassák be a munkaidejüket, hogy több időt tölthessenek a családjukkal, ám erre a mai világban roppant csekély esély van. Legyen a saját főnöke, és szervezze úgy az életét, ahogyan Önnek a legkényelmesebb! Sokaknak vannak nagyratörő álmaik, de nagyon kevesen tesznek érte ténylegesen valamit. Van egy jó ötlete, ami hiánypótló lehet a piacon, vagy egy már meglévőt csinálna hatékonyabban? Sokan a fogyasztói társadalom tagjai közül nagyobb rálátással bírnak egy adott termék, vagy szolgáltatás jobbá tételének hogyanjára, hiszen ők maguk a célközönség, ezért pontosan ismerik a hiányosságokat, hogy mi az, ami még nagyobb elégedettséggel töltené el őket. Ön is közéjük tartozik? A cégalapítás jó döntés lehet!

De hogyan is kezdjen ebbe bele? A cégalapítás cégbejegyzésére vonatkozó része ma már nagyon gyors: az úgynevezett egyszerűsített cégeljárás folyamatával, a törvény szerinti mintaszerződéseket alkalmazva a cégbíróság bejegyzési eljárásának ideje csupán egyetlen munkanap. A közjegyző és ügyvéd internetes aláírása is elegendő az elektronikus ügyintézéshez, így manapság már nem kell sorban állni a postán. Ám a helyzet mégsem olyan egyszerű, ahogyan az elsőre hangzik! Hiába lett maga a cégbejegyzési folyamat a technológia vívmányainak köszönhetően kényelmesebb és gyorsabb, mindezek előtt egy sor olyan fontos döntést kell meghozni, amik hosszú távon döntően befolyásolhatják a cég működését. Másrészről pedig a puszta bejegyzéssel korán sincs vége a cégalapítás folyamatának, és akkor a könyvelésről és a megfelelő székhelyszolgáltatás kiválasztásáról még nem is beszéltünk! Ilyenkor érdemes szakértőkhöz fordulni, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen a cégalapítás, székhelyszolgáltatás és könyvelés terén.

Cégünk, a Reál-Invest Kft. nagy segítségére lehet ebben, hiszen népszerű „All In One” csomagunk tartalmazza a cégalapítást, székhelyszolgáltatást és könyvelést is! Ezt a mindent magában foglaló csomagot részletesebben megismerheti, ha a www.szekhelyszolgalat.hu címen található honlapunkra kattint! Ha pedig kérdése lenne, hívjon minket bizalommal a + 36-1-267-4254-es telefonszámon!