Olyan tömítésre van szüksége, ami elviseli a magas hőmérsékletet és nyomásingadozást? Korábban nem minden esetben találhatott megfelelő megoldást, napjainkban azonban már tökéletes eredményre juthat! A fésűs tömítés bordázott fémből és lágyabb tömítő rétegből áll, aminek köszönhetően magas hőmérsékleten és nagy nyomás alatt is kiválóan használható karimás kötések tömítésére!

Két egymással közvetlenül kapcsolódó tér között úgy tudjuk megakadályozni vagy mérsékelni az anyagáramlást, ha ezt teljesítő szerkezeti kapcsolatokat hozunk létre. Ennek céljából vannak segítségünkre a tömítések. Fontos, hogy az adott közegnek és anyagoknak megfelelően válasszunk a tömítések csoportjából, hiszen csak így tudjuk hatékonyan megoldani feladatunkat. A fésűs tömítések többféle méretben, alakban, egymástól eltérő kivitelben készülnek, így a legnehezebb körülmények között is gond nélkül alkalmazhatóak. A kiemelkedő tömítő képességnek köszönhetően a hőcserélő berendezéseknél és a nagynyomású kazánoknál is nagyszerűen felhasználhatóak!

Megbízható minőségű, időtálló fésűs tömítéseket keres? A Tóth és Társai Tömítésgyártó és Forgalmazó Kft. készséggel áll rendelkezésére! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk készített tömítések által sikeresen legyen meghosszabbítva a berendezések élettartama, hogy ezzel jelentős költséget takaríthasson meg! Hasznos tanácsokat, a tömítések csoportosításával kapcsolatos tudnivalókat, illetve gyártmányainkkal kapcsolatos információkat is olvashat a www.tothtomites.hu internetes oldalunkon, ahol tevékenységünkről is részletesen informálódhat!

Fordítson nagy gondot arra, hogy kizárólag minőségi tömítéseket használjon berendezéseihez! Tájékozódjon körültekintően arról, hogy pontosan milyen tömítés gyártására van szüksége, és bízzon meg bennünket ennek megoldásával! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-444-7030-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tothtomites.hu e-mail címünkre!