Szereti a természetet, és szívesen végezne olyan munkát, amit itt folytathat? Fakitermelőként legtöbb idejét a szabadban töltheti, és olyan feladatokat teljesíthet nap, mint nap, amelyekre a későbbiekben is biztosan szükség lesz mindenütt. Számos érv szól amellett, amiért jó ötlet fakitermelő képzésen részt venni. Az Ön számára is adott a lehetőség, hogy éljen ezzel a lehetőséggel!

A természetes környezetünk élő részeként ismert fát a legsokoldalúbb anyagként említhetjük meg, hiszen rengeteg célból hasznosíthatjuk. A kultúrában és a technika számos területén is jelen van, szinte mindenütt találkozhatunk vele. Használati tárgyaink jelentős része készül fából, emellett az építőiparban, bútorgyártásban és tüzelőanyagként egyaránt nélkülözhetetlen. Azonban ahhoz, hogy megmunkálásra, felhasználásra kerülhessen, több folyamaton kell átesnie. Az álló fa tőtől való elválasztását, majd ennek megfelelő méretre vágását fakitermelésnek nevezzük. Az erdészeti gépek különféle típusai biztosítják a darabolás megoldását, amihez azonban hozzáértés szükséges. Amennyiben mi magunk is kedvet érzünk ehhez a tevékenységhez, lehetőségünk van fakitermelő képzésen részt venni. Mivel világunkban folyamatosan szükség van a fára, a fakitermelő oktatáson elsajátított tudást hosszú éveken keresztül használhatjuk fel, és biztos munkalehetőséget tudhatunk magunkénak.

Színvonalas fakitermelő oktatásunkon könnyedén sajátíthatja el az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. A Tapis Oktatási Központ célja, hogy megbízható szakembereket képezzünk, akik professzionális módon látnak el minden rájuk bízott feladatot. Fakitermelő képzésünk elvárt kompetenciáiról, a vizsgával kapcsolatos tudnivalókról, és egyéb hasznos információkról tájékozódjon a www.tapis-oktatas.com internetes oldalunkon!

Tevékenykedjen olyan szakmában, amire a későbbiekben is nagy szükség lesz! Alapozza meg jövőjét fakitermelő képzésünkön való részvételével! Felmerülő kérdései esetén, valamint jelentkezés ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-791-2525-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!