Alkatrészek javításával, gyártásával foglalkozik, amely során a forrasztástechnikai eszközöket rendszeresen használja? Netán ezzel a munkaterülettel foglalkozó cég vezetőjeként tevékenykedik, és igyekszik minden részletre ügyelni annak érdekében, hogy munkavállalói hatékonyan, ugyanakkor biztonságos körülmények között teljesíthessék a rájuk bízott feladatokat? A forrasztás során felszabaduló füst a folyasztószerek miatt keletkezik, és veszélyes anyaguk miatt nagyon fontos a precíz elszívástechnika alkalmazása.

Sok más munkaterületekhez hasonlóan a forrasztás terén is elengedhetetlen a körültekintő munkavégzés, hiszen egészségünkre mindenütt ügyelnünk kell. Forrasztástechnikai eszközökkel dolgozva ismerős számunkra a folyasztószer, ami nélkülözhetetlen minden egyes alkalommal. Ez veszélyes elemeket bocsáthat a levegőbe, amit mi folyamatosan belélegzünk. Ennek következményeként légúti panaszaink adódhatnak, sőt, a káros anyagok bőrirritációt is kiválthatnak. A problémák elkerülésére fejlesztették ki az elszívástechnikát, amelyet tanácsos nekünk is kiépítenünk. Nem mindegy azonban, hogy milyen módon tesszük ezt, így érdemes felkészült szakemberek segítségét kérnünk!

Forrasztástechnikai eszközei biztonságos és egyszerű használatához megbízható kellékeket nyújtunk. Az ELG Electronic Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne csak széles választékot, és minőségi termékeket biztosítson, hanem felhívja a figyelmet az egészséges körülmények fontosságára is. Ennek érdekében a folyasztószereken, a forrasztó rudakon, a forrasztó pákákon és más nélkülözhetetlen eszközökön kívül a hatékony elszívótechnika kivitelezése ügyében is segítségére vagyunk. Olvasson részletesen mindezekkel kapcsolatban a www.elgelectronic.hu internetes oldalunkon!

Fektessen hangsúlyt saját és munkatársai egészségének megóvására a forrasztástechnikai eszközök használata során is! Alkalmazzon kifogástalan kellékeket, és építsen ki megbízható elszívástechnikát! Bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal a 06-1-789-0111-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@elgelectronic.hu e-mail címünkre!