Vállalkozása más helyszínen folytatja tevékenységét? Tervezi a cégalapítást, viszont nem marad a székhely hosszú időn keresztül ugyanott? Netán kívülálló okok miatt változik a cég címe? Mielőtt végrehajt bármilyen változtatást, fontos, hogy körültekintően informálódjon. A székhely változás bejelentés menetéről részletes információt kaphat, ha székhelyszolgáltatással foglalkozó szakemberekhez fordul. Célszerű az előírások szerint eljárni, ugyanis csak így mellőzheti a bírságok által okozott kellemetlenségeket.

Vállalkozás vezetőjeként számos olyan helyzetben szükséges helytállunk, amelyek a cégmódosítást is igénylik. Előfordulhat, hogy székhelyet kell változtatnunk, vagy valamilyen hasonló teendőt kell ellátnunk. Fontos, hogy tisztában legyünk a szabályokkal, és ezeknek megfelelően oldjuk meg a feladatokat. A székhely változás bejelentését csak hivatalos úton valósíthatjuk meg. Illeték nélkül jelenthetjük be, ha a változás cégünk tevékenységi körét illeti, vagy ha más illetékességi területhez csatolnak bennünket, illetve rajtunk kívülálló, állami vagy önkormányzati döntés alapján változik a cím.

Teljes körű segítséget nyújtunk a cégalapítás terén székhelyszolgáltatással foglalkozó cégünknél. Rendkívül fontos, hogy bármilyen változás történik cége működtetése során, ezt időben jelezze, hivatalos úton is regisztrálja. A székhely változás bejelentés menete szintén csak ilyen módon történhet. Költségtérítéssel és anélkül is lehetőség van a székhelymódosításra, ez a konkrét szituációtól függ, ezért nélkülözhetetlen, hogy erről alaposan informálódjunk. Számos hasznos tudnivalót olvashat, és információt szerezhet cégünk szolgáltatásáról, ha ellátogat a www.szekhelyszolgalat.hu weboldalunkra!

Kerülje el a komoly büntetéseket azáltal, hogy részletesen tájékozódik a székhely változás bejelentés menetéről! Járjon el az előírásoknak megfelelően a cégalapítás, valamint a változtatások alkalmával is! Bátran tegye fel kérdéseit a 06-1-267-4254-es telefonszámunkon!