Új vállalkozást indít, és szeretne minden téren felkészült lenni annak érdekében, hogy minél sikeresebb lehessen? Netán elfogytak névjegykártyái, és az eddigitől eltérő stílusban, cége arculatát még inkább tükrözve döntene a névjegykártya készítése mellett? Fontos, hogy profikra bízza a feladat megoldását, és gondosan megtervezett, színvonalasan kivitelezett kellékekkel mutatkozzon be.

Bármilyen tevékenységet folytatunk, a névjegykártya készítése a legfontosabb teendőink közé tartozik. A különféle rendezvényeken való részvételünk során, valamint saját üzletünkben is rendelkezésünkre kell, hogy álljon ez a kiegészítő eszköz. A névjegykártyának nem kizárólag adatainkat hordozó funkciója van, hanem nagyon sokat árul el rólunk. Éppen ezért célszerű időt szánnunk a megtervezésére, és az igényes kivitelezés mellett döntenünk.

Komplex szolgáltatást nyújtva, a névjegykártya készítést színvonalasan végezve várjuk megrendelését a Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársaiként. Sok éves tapasztalattal, korszerű eszközökkel, a legjobb minőségű anyagokkal dolgozva vállaljuk igényei szerint tervezett névjegykártyái készítését. Fontos eszköz lehet a tárolásukra alkalmas névjegykártyatartó, amit nálunk szintén beszerezhet. Különféle kivitelezésben, akár gravírozással ellátott termékeket is biztosítunk, amelyekről részletesen informálódhat a www.goprintshop.hu webshopunkon. A névjegykártya készítésén kívül bélyegző készítését, valamint a fénymásolást is ránk bízhatja. Szolgáltatásainkról tájékozódjon bővebben a www.galgo.hu internetes oldalunkon!

Tegyen sikeréért már a bemutatkozások alkalmával! Nyújtson át érdeklődőinek igényesen kivitelezett névjegykártyát, hogy bizalmat válthasson ki már az első találkozáskor! Névjegykártyája készítése, fénymásolás, bélyegző készítés céljából keressen bennünket! Kérdéseivel, észrevételeivel hívjon minket a 06-1-3712860 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a galgo@galgo.hu e-mail címünkre!