Mindannyian vágyunk a természet közelségére időként, ám vannak, akik hivatásszerűen szeretnének a növényvilággal foglalkozni. Dísznövénykertészként nap, mint nap különleges növények gondozásával kapcsolatos feladatokat láthatunk el, de ha még közelebb szeretnénk kerülni a növények eredeti élőhelyéhez, erdőművelőként is elhelyezkedhetünk. Az OKJ képzések között minden érdeklődő megtalálhatja a neki való tanfolyamot, és elsajátíthatja a szükséges elméleti, illetve gyakorlati ismereteket, melyek a vágyott szakma alapjai.

Az erdőművelő tanfolyamon végzettek olyan szakemberekké válnak, akik a maggazdálkodási munkáktól a csemetenevelési tevékenységeken át egészen az erdősítési teendőkig és kárfelszámolásig sokféle feladatot ellátnak. A tanfolyam óraszáma 400-600 óra, melynek az elmélet 40, a gyakorlat 60 %-át teszi ki.

A dísznövénykertész tanfolyam végzettjei 960-1440 óraszámot teljesítenek, melyben szintén 40-60 %-ban oszlik meg az elmélet és gyakorlat aránya. A képzés végeztével a résztvevők elláthatnak dísznövénytermesztési feladatokat, ám emellett minden szükséges ismeretet megkapnak ahhoz is, hogy önálló vállalkozást indíthassanak.

Cégünk, a Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. széles képzési palettával várja azokat az érdeklődőket és tanulni vágyókat, akik sokoldalú OKJ képzéseken szeretnék elsajátítani a választott szakma rejtelmeit. Erdőművelő tanfolyam és a dísznövénykertész tanfolyam csupán két izgalmas lehetőség a növények szerelmeseinek, ám ezek mellett is számos képzést indítunk. Látogasson el www.profissimus.hu weboldalunkra, ahol mindkét említett tanfolyam részleteit megismerheti a feltételektől a modulokon át egészen a vizsgafeladatokig!

Az aktuális OKJ képzésekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal az iroda@profissimus.hu e-mail címen vagy a +36-72-497-620-as telefonszámon! Végezzen olyan munkát, amire valódi hivatásaként tekinthet, jelentkezzen erdőművelő tanfolyamra vagy dísznövénykertész tanfolyamra!