Speciális eszközökkel szeretné népszerűsíteni cégét, amelyeket a jelenlegi nyári melegben mindenki szívesen hord magával? Az egyedülállók és a családos emberek is, kortól és nemtől függetlenül rendszeresen célba veszik a strandot, vagy indulnak kirándulni. Éppen ezért tökéletes céges ajándékként szolgálhat a hűtőtáska vagy a kulacs, amiket könnyedén elláthat a megfelelő logóval vagy felirattal.

Marketingeszközök széles választékával találkozhatunk, amelyek közül ránk van bízva, pontosan melyeket részesítjük előnyben, és használjuk gyakran. A különféle rendezvényeken kínált reklámajándékok kiváló módon teszik lehetővé, hogy ismertebb legyen vállalkozásunk. A nyári melegben azonban jobb, ha az apró szóró ajándékokon kívül hangsúlyt fektetünk a hasznos céges ajándékokra is, hiszen számos termék áll rendelkezésünkre.

Utazások, kirándulások alkalmával nélkülözhetetlen kellék lehet a hűtőtáska és a kulacs. A rendszeres italfogyasztás, valamint ételeink megfelelő hűtése elengedhetetlen a tikkasztó hőségben, így az említett eszközök nagy segítségünkre vannak. Érdemes emblémázható reklámajándékként ezeket átnyújtanunk. Ha munkatársaink, ügyfeleink pihenni, kikapcsolódni indulnak, az ország bármely tájára érkezve népszerűsíthetik cégünket, csupán az adott termékek használatával.

Elegáns és sportos kivitelezésben, eltérő színekben, különféle méretekben juthat hozzá minőségi hűtőtáskákhoz, kulacsokhoz és egyéb reklámajándékokhoz cégünk, a Duál Reklámstúdió és Kereskedelmi Kft. webáruházában. Egyedi termékeinket széles választékban találhatja meg, amelyek közül igényei szerint rendelheti meg a legmegfelelőbbeket. Látogasson el weboldalunkra, a www.dualreklam.hu honlapra, ahol rengeteg emblémázható reklámajándék és szóró ajándék közül válogathat!

Tegye örömtelivé munkatársai napjait, és adjon egyedi céges ajándékokat! Készíttessen nálunk olyan reklámajándékokat, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-410-2672–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dual@dualreklam.hu e-mail címünkre!