A lovak gyönyörű és okos állatok, melyekben sokak lelnek hű társra. Lovaglás közben szinte egynek érezhetjük magunkat az állattal, a lóval harmonikusan együttműködve tehetünk meg hosszabb-rövidebb távokat. Ám vannak, akiknek a lovaglás több szabadidős tevékenységnél, sokan szeretnének olyan hivatást, melynek középpontjában ezek a pompás állatok állnak. Nekik ajánljuk a sportoktató (lovassport) tanfolyamot és a sportedző (lovassport) tanfolyamot!

A sportoktató (lovassport) tanfolyam keretein belül olyan szakemberré válhatnak a résztvevők, akik jártasak a sportág technikai ismereteit és szabályait illetően. A tanfolyamon végzettek képző és nevelő tevékenységük során felkészítik tanítványaikat az eredményes és sportszerű versenyzésre. A sportoktató (lovassport) tanfolyamon ezen felül minden ismeretet elsajátíthatnak a résztvevők, ami sportesemények, versenyek, szabadidős tevékenységek szervezéséhez szükséges.

A sportedző (lovassport) tanfolyam a versenyeztetésre irányul, a képzésen résztvevők képessé válnak a sportolók rövid-, közép- és hosszú távú felkészítésére. A szakemberek a technikai és szabályokat érintő ismeretek továbbadása mellett különféle edzéselvek mentén, sportorvossal, pszichológussal együttműködvetudnak gondoskodni tanítványaik fejlődéséről. A sportedző (lovassport) tanfolyamon végzettek számára a napi munkavégzés része a versenyek és edzőtáborok szervezésében való részvétel.

Felkeltették érdeklődését képzéseink? Látogasson el a www.tapis-oktatas.com weboldalra, és tájékozódjon a sportoktató (lovassport) tanfolyam és a sportedző (lovassport) tanfolyam részleteiről! Jelentkezzen hozzánk bátran, a Tapis Oktatási Központ munkatársai várják érdeklődését! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-30-779-8156-os telefonszámon vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címen! Tanuljon olyan szakmát, amiben örömét leli, és váljon hivatásává kedvenc szabadidős tevékenysége, segítünk, hogy megvalósíthassa álmait!