Szálláshely üzemeltetését tervezi? Esetleg szeretné szolgáltatási körét bővíteni? Érdemes a kikapcsolódást garantáló eszközökre kiemelt figyelmet fordítani. A medencék népszerűek, ezért kiváló ötlet lehet a medence építése. A rendelkezésre álló területet célszerű megfelelően kihasználni. Úszómedence, jakuzzi és gyerekmedence kivitelezésével minden korosztálynak kedvezhet, és egyre több visszatérő vendéget fogadhat. A kerti és beltéri medencék egyaránt lehetővé teszik a szórakozást és a pihenést.

Szinte mindegyikünk kedveli a vízi kikapcsolódást. Többféle lehetőségünk van arra, hogy a vízben töltsük szabadidőnket: sportolhatunk, pihenhetünk, vagy játszhatunk gyermekeinkkel. Ha létesítményt üzemeltetünk, érdemes ezeket mind számon tartanunk. Ha lehetőségünk van rá, érdemes minél többféle medence építését megoldanunk. A jakuzziban feltöltődhetnek a felnőttek, a gyerekmedencében kimozoghatják magukat a kicsik, az úszómedencében pedig korosztálytól függetlenül szinte mindenki jól érezheti magát. A működtetés során nem szabad megfeledkeznünk a különböző medencetechnikai feladatokról sem.

Medence építése, karbantartása, korszerűsítése esetén a Select Kft. az Ön rendelkezésére áll. 25 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a szakszerű medenceépítést. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így nem adódhat nehézsége az üzemeltetés során sem. Bármilyen típusú medence építésére van szükség, rendelkezésére állunk. Úszómedencék, jakuzzik, szaunák és egyéb élményelemek kivitelezése céljából egyaránt számíthat ránk. Hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy az medencetechnikai teendőket gondtalanul láthassa el. Kiemelt figyelmet fordítunk a medence építése során a burkolatra. A jó minőség, a könnyű tisztántarthatóság, az összetett színvilág, a színtartósság mind elengedhetetlen, a burkolást megelőzően pedig gondoskodunk a vízzárósági próbáról. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.selectkft.hu weboldalunkon!

Gondoljon a vendégek egyéni igényeire a medencék építése során! Létesítsen különböző típusú és méretű medencéket, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót! Színvonalas kivitelezés, és gondos karbantartás céljából forduljon hozzánk segítségért! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@selectkft.hu e-mail címünkre!