Szeretne minél több időt tölteni az állatok társaságában, hiszen nagyon kedveli őket? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy egészségesen fejlődjenek a kedvencek? Nem csak otthonában, hanem munkája során is gondoskodhat a kisállatokról, ha szakemberként tevékenykedik. A kisállatgyógyászati asszisztens és a kutyakozmetikus képzés is kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy saját vállalkozást indítson, és örömmel végezze munkáját.

Ha kedveljük az állatokat, és úgy érezzük, szívesen foglalkoznánk velük munkaidőben, többféle lehetőség van célunk megvalósítására. Kedvenceink külső ápolásáról, és szervezetük egészségéről is gondoskodnunk kell. Kisállatgyógyászati asszisztensként segítséget nyújthatunk az orvosnak a rendelőben, és támogathatjuk a különböző vizsgálatok, beavatkozások elvégzését. Amennyiben pedig szívesen szépítenénk a kisállatokat mosdatással, szőrük nyírásával, és hasonló teendők ellátásával, akkor a legjobb, ha kutyakozmetikus képzésre jelentkezünk.

Egyéni tervei megvalósításához segítséget nyújtunk a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.-nél. Többféle tanfolyamot indítunk, amelyek közül egyéni elképzelései szerint jelentkezhet a legmegfelelőbb oktatásra. Kisállatgyógyászati asszisztens és kutyakozmetikus képzést egyaránt indítunk, amennyiben pedig szeretné a későbbiekben továbbfejleszteni a tudását, kutyakozmetikus mester tanfolyamra is jelentkezhet. Kiválóan felszerelt tanműhelyekkel rendelkezünk, és mindent biztosítunk annak érdekében, hogy naprakész tudást sajátítson el. Informálódjon részletesen a nálunk induló kisállatgyógyászati asszisztens és kutyakozmetikus képzésről, valamint más tanfolyamokról a www.tapi-kutyakozmetika.hu honlapunkon!

Foglalkozzon a kisállatokkal munkaidejében is, és járuljon hozzá egészségük fenntartásához hozzáértő szakemberként! Jelentkezzen kisállatgyógyászati asszisztens, vagy kutyakozmetikus képzésre! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket bátran telefonon, a 06-30-779-8156-os számunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!