Új vállalkozásba kezdene, de még nem tudja, mi az, amibe minden tudását beleadva sikeresen teljesíthetne? Úgy érzi, megfelelően tudna gondoskodni a temetkezéssel kapcsolatos feladatokról? Sikeresen menedzselhet temetkezési szolgáltatást, és kiválóan oldhatja meg a különféle munkafolyamatok ellenőrzését, ha temetkezési szolgáltató képzésre jelentkezik!

Sajnos mindegyikünk életében eljön az a pillanat, amikor örökre el kell búcsúznunk valamelyik szerettünktől. Ez mindegyikünk számára nehéz időszak, azonban szükség van olyan emberekre, akik hozzáértéssel bonyolítják le a temetéssel kapcsolatos tennivalókat. A temetkezési szolgáltatás rengeteg feladat gondos ellátását igényli. Az ügyfélfogadás során megfelelő módon kell meghallgatnunk az elhunyt hozzátartozóinak kéréseit, amit számos szervezői teendő követ. Előfordulhat, hogy szükség van az elhunyt nemzetközi szállítására. A hagyományos temetés és a hamvasztás során is eleget kell tennünk a különféle elvárásoknak, ami szintén nagy odafigyelést igényel. Az újratemetésekre és a rendkívüli haláleseteket követő feladatokra is fel kell készülnünk, ezeken kívül pedig még számos szervezői és közreműködési teendő várhat ránk. Ha mindezeket felkészülten szeretnénk teljesíteni, érdemes részt vennünk temetkezési szolgáltató képzésen!

Gyakorlati, írásbeli és szóbeli vizsgával záruló, maximum 350 órás temetkezési szolgáltató képzésre jelentkezhet, ha felkeresi a Profissimus Tanácsadó Irodát! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel az oktatással kapcsolatban. Szerezzen bővebb információt a képzésről a www.profissimus.hu internetes oldalunkon!

Vezessen temetkezési vállalkozást felkészülten, az elvárásoknak megfelelően! Segítsen minden Önhöz forduló embernek és nyújtson színvonalas szolgáltatást! Induló temetkezési szolgáltató képzésünk ügyében keressen minket a 06-72-497-620-as telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a honlapunkon található kapcsolati űrlap kitöltésével!