Vezetőt keres cége gondtalan irányítása céljából, és minél hatékonyabb módszert alkalmazna a jó döntés érdekében? A munkatársak kiválasztása során nagy segítséget nyújthat a grafológiai elemzés, ami számos előnyt nyújtva támogatja abban, hogy a megfelelő személy kiválasztására kerüljön sor. A kompetencia mátrix, és számos más grafológiai eszköz egyedülálló lehetőséget ad a kiválasztási folyamat egyszerű és eredményes lezárásában.

A munkaerő kiválasztás olyan eljárások összességét jelenti, amelyek célja, hogy a lehető legalkalmasabb személy kapja a megadott pozíciót. Új munkatársak kiválasztásakor, vezető kiválasztásakor, és előreléptetés, áthelyezés során is kiválasztásról beszélünk. Bármivel is foglalkozzon cégünk, érdekünk, hogy a szakmailag legalkalmasabb ember lássa el a vezetéssel járó feladatköröket. Különböző módokon tudunk meggyőződni arról, hogy milyen képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek a jelentkezők. Napjainkban egyre közkedveltebb a grafológia alkalmazása, ami különféle, speciális módszerekkel mutatja meg, alkalmas lehet-e az adott személy a pozíció betöltésére. Az interjúztatás és a tesztek után a kézírás részletes elemzése segíthet eldönteni, hogy a potenciális jelöltek közül kire essen a választásunk.

Számos felhasználási lehetőséget nyújtunk a grafológia eltérő módszereivel, így a vezető kiválasztás során is hatékony, megbízható segítséget kaphat. A grafológiai elemzések sorában megtalálható kompetencia mátrixnak köszönhetően kiderül, hogy az adott személy mennyire tud megfelelni a munkaköri elvárásoknak. Az alapvető személyiségi jellemzőket is megismerhetjük, kitérve az elkötelezettség szintjére, a motiváló tényezőkre, és a kommunikációs készségre. Szerezzen bővebb információt a grafológiai elemzésekkel kapcsolatban, és tájékozódjon szolgáltatásunkról a www.grafobuvar.hu internetes oldalunkon!

Érjen el egyre több sikert megfelelő munkatársak alkalmazásával, és kiváló vezető kiválasztásával! Alkalmazzon megbízható, speciális módszereket a jó döntés céljából! Grafológiával kapcsolatos kérdéseit tegye fel a 06-20-3860571 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kiss.beata@grafobuvar.hu e-mail címünkre!