Régóta gondolkodik azon, hogy egységes munkaruházatot biztosítana dolgozóinak vagy lecserélné a meglévő, már elhasznált darabokat? Az új esztendő beköszönte remek alkalom arra, hogy egyedi pólókkal és akár más kiegészítőkkel is kedveskedjen alkalmazottainak.

Attól függetlenül, hogy mivel foglalkozunk és mennyi embert alkalmazunk cégünknél, nagyszerű ötlet lehet, ha mindenki számára egységes munkaruhát biztosítunk. Ez lehet a saját ruhadarabok védelmére szolgáló köpeny, pulóver vagy dönthetünk a kényelmes és egyszerű egyedi pólók mellett is. Bármilyen kelléket választunk, fontos, hogy kiváló minőségben rendeljük meg ezeket, hiszen precízen és nyugodtan dolgozni csak úgy lehet, ha teljes mértékben megfelelő (vagyis kényelmes, megfelelő méretű, a munkát nem zavaró) ruházatot viselünk. Az egyedi pólók tervezése során igénybe vehetjük a pólónyomást, amely lehetővé teszi, hogy cégünk logójával vagy más, egyedi felirattal láthassuk el a megrendelt ruhadarabokat. Vendéglátóegységek esetén az is fontos, hogy munkavállalóink neve látható helyen legyen feltüntetve, ha pedig az egyenruhát már eleve úgy rendeljük meg, hogy rányomtattatjuk a neveket, elhagyhatóak a névtáblák is, így még kényelmesebbé tehetjük a munkavégzést. Érdemes személyenként rögtön két vagy három darab egyedi póló vagy egyéb ruhadarab megrendelése, így biztosíthatjuk a váltóruhákat is.

Magas minőségű, egyedi pólók gyártása esetén számíthat ránk! Cégünk színvonalas megoldást nyújt! Pólóit választhatja sima és galléros típusban, valamint pulóverek, baseball sapkák és egyéb kiegészítők terén is készséggel állunk rendelkezésére. Tekintse meg széles kínálatunkat a www.stepkft.hu internetes oldalunkon, ahol minden termékünket megtalálhatja!

Okozzon örömet munkatársainak egyedi pólók készítésével! Kérje mindet saját ötletei szerint, pólónyomással! Bármilyen kérdése adódik, hívjon minket a 06-94/345-234-es vagy a 06-30/9690-322-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@stepkft.hu e-mail címünkre!