Az emberek szívesen vannak a szabadban, családjukkal és barátaikkal múlatják az időt, élvezik a friss levegőt és egymás társaságát, de nem mindegy, hogy milyen környezetben tehetik ezt meg. Az önkormányzatoknak óriási szerepe van a rájuk bízott területen zajló minőségi közösségi életben. Mindenki örül, ha helyben szervezett programokat és családi rendezvényeket látogathat, de itt még nem ér véget a lehetőségek sorozata. Sokat tehetünk a helyi közösségi élet fenntartásáért vagy fellendüléséért, ha új köztéri bútorokat helyezünk el, vagy ezekre cseréljük a régi elhasználódottakat.

Az utcákon, parkokban, sétányokon elhelyezett beépített köztéri bútorok között vannak ülőalkalmatosságok, asztalok, amik a hétköznapi életben fontos szerepet játszanak. Mindenki elfárad egy-egy nagyobb séta alkalmával, ilyenkor jólesik leülni egy kényelmes padra, beszélgetni, szemlélődni, élvezni az időtöltést. Azok a helyek, ahol sűrűbben vannak kitéve köztéri bútorok, igényes környezetben, fás, virágos területeken könnyebben válnak népszerű közösségi találkozóhelyekké. Ivókutak, köztéri sportpályák és tornaeszközök közelében pedig szinte elengedhetetlenek! A kültéren elhelyezett bútorok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, a fokozott igénybevételnek, és sajnos esetenként a tudatos rongálásnak is. De élettartamuk a megfelelően kiválasztott anyaggal és szerkezeti kialakítással, valamint felületvédelemmel jócskán megnövelhető!

Cégünk, a Polyduck Zrt. minőségi köztéri bútorokat kínál, nagy választékban a legkülönbözőbb típusokban, a padoktól az ivókutakig! Vessen egy pillantást termékeinkre a www.streetbutor.hu címen elérhető honlapunkra kattintva, válogasson kedvére! Egyedi igényei vannak? Ne kössön kompromisszumot, mi megalkotjuk Önnek a tökéletes köztéri bútorokat, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van! Ha kérdései vannak, vagy árajánlatot kérne tőlünk, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-54-480-666-os telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet a polyduct@polyduct.hu e-mail címre!