Érdeklődik a borászat munkafolyamata iránt, és szívesen szerezne tapasztalatot személyesen? Lehetősége van különleges helyszínen, a szüreti időszak alatt betekintést nyerni a különféle szakmai teendőkbe! Borkóstolóval és borvacsorával pedig igazi kikapcsolódásban lehet része! Nem kell messzire utaznia ahhoz, hogy mindezt megtapasztalhassa!

Az őszi hetek szinte minden vidéki területen a szüretről szólnak. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, és finomabbnál finomabb borokat készíthessünk, egész éves kemény munkára van szükség! A munkálatok már tavasszal elkezdődnek, a nyár végétől pedig nekiláthatunk a szüretelésnek, és még ezután vár bennünket a precizitást és hozzáértést igénylő borkészítés! Sokan csak olvasunk ezekről a teendőkről, és kíváncsiak vagyunk, hogyan bonyolítják le mindezt. Érdemes útnak indulnunk, és egy neves borászatot kiválasztva személyesen is megtekinthetjük a munkafolyamatokat! Akár családunkkal együtt is részt vehetünk borkóstolón vagy borvacsorán! A borkóstolást soha nem lehet megunni, hiszen semmi máshoz nem fogható élményben részesülhetünk!

Két külön területtel rendelkezve, a Debreczeni és a Ferenczi borászati birtok tulajdonosaiként kínáljuk különleges borainkat! Az egyszerű fehér borok, a rozék, és a vörösborok széles kínálatával találkozhat nálunk. Így lehet Ön bármilyen borok kedvelője, borpincénkben biztos, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ízt! Az ősz a szüret mozzanatairól szól, amely során különféle programokkal várjuk! Egyedülálló környezetben épült a borpincénk, így hozzánk látogatva rengeteg szép látnivaló tárul a látogatóink elé! Borkóstolóval, borvacsorával, és számos más kikapcsolódási lehetőséggel várjuk! Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, borpincénkről a www.debreczenipince.hu internetes oldalunkon!

Nyerjen betekintést a borászat rejtelmeibe, és vegyen részt borkóstolón vagy borvacsorán, igénye szerint, ahol finomabbnál finomabb italok társaságában töltheti szabadidejét! Látogasson el borpincénkbe minél hamarabb! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-746-8220-as telefonszámunkon, vagy az info@debreczenipince.hu e-mail címünkön!