Szeretné a szobrok, vagy az egyéb, kőből készült alkotások eredeti állapotát megőrizni? Egy kőrestaurátor segítségével elérheti ezt, mi több, akár jobb állapotokat is elérhet, mint az eredeti, ugyanis manapság már lényegesen korszerűbbek az eszközök, módszerek és anyagok.

Környezetünket szebbé és látványosabbá teszik a különféle műalkotások. Kőtáblákkal és szobrokkal találkozhatunk az ország minden részén. Az idő előrehaladtával sérülés érheti őket, elszíneződhet a felszínük, és tapasztalhatunk más rendellenességeket is. Megóvhatjuk az eredeti állapotukat, ha folyamatosan ügyelünk rájuk, szükség esetén pedig igényeljük a kőrestaurátori szolgáltatást. Hosszú éveken keresztül csodálhatjuk meg a különböző alkotásokat, ha szakértő kezekbe adjuk a szobrok karbantartását, javítását illetve felújítását.

Színvonalas megoldásban részesülhet, ha cégünkhöz, a Dór Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-hez fordul segítségért. Tapasztalattal, korszerű eszközökkel és hozzáértéssel végezzük el a különböző műemlékek felújítását, illetve karbantartását. Az eredeti külsőhöz ragaszkodva, pontosan és alaposan látjuk el a ránk bízott kőrestaurátori feladatokat. A szigorú szabályoknak megfelelően oldjuk meg az eredeti állapot visszaállítását. Körültekintően járunk el, hiszen a műemlék hitelessége nem sérülhet a munkálatok során. Magas szintű tudással rendelkező szakembereinkkel megteszünk mindent annak érdekében, hogy kifogástalan eredményre jusson. Tudjon meg többet kőrestaurátori tevékenységünkről, és tekintse meg referenciamunkáinkat a www.dorkft.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Lássa újra kifogástalan állapotban a műemlékeket, vagy más, leromlott állapotban lévő alkotásokat! Bízza ránk a feladatok teljesítését! Jelezze a kőrestaurátori munkálatok igényét, hogy minél hamarabb el tudjuk kezdeni a munkát! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!