Programokat tervez, amelyekkel szeretne a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt kedvezni? Olyan készségfejlesztő játékot keres, amivel hasznos tevékenységet taníthat meg a résztvevőknek? A kézműves és más hasonló jellegű táborban érdemes gombkivarrókkal készülni, amelyekkel feleleveníthető vagy megtanulható a gombfelvarrás.

A nyári táborozás élménye varázslatos esemény a gyermekek számára, és kellemes pillanatokat tartogat a felnőtteknek is. Az iskolai környezetből kiszakadva szórakozhatnak és fejlődhetnek a kicsik. Különböző tárbortípusok közül lehet választani, ezért ha szervezőként készül a táboroztatásra, érdemes egyedi játékokat csempészni a programok hosszú sorába, hogy minél több ember érdeklődését tudja felkelteni. Érdekes játékkal fejlesztheti a foglalkozásokon résztvevők kézügyességét, ha gombfelvarrást tanít nekik mintás gombkivarró készlet segítségével.

A gombkivarrók 10-80 éves korig biztosítanak izgalmas kikapcsolódást! Akár a gyerekek, a szülők és a nagyszülők együtt gyakorolhatják a gombfelvarrást. A gombkivarrók lényege, hogy a játékban résztvevők memorizálják amképeket, emlékezetből kirakják ezeket, majd tű és cérna segítségével felvarrják egy tetszőlegesen választott anyagra. Akár szabadtéri, akár fedett területen zajlik a kézműves foglalkozás, ezzel a kreatív és vidám játékkal mindenkinek örömet okozhat. Olyan feladat elvégzését gyakorolhatják a táborba érkezők, aminek az alkalmazására a későbbi években is szükségük lehet.

Készüljön színes, vidám és hasznos programokkal a táborok idejére, mutassa be a gombfelvarrás módszerét készségfejlesztő játék segítségével! Ismerkedjen meg a mintás gombkivarrókkal a www.gombudvar.hu internetes oldalunkon! Szerezze be egyszerűen és gyorsan a gombkivarrókat tőlünk, amennyiben pedig kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-318-3326-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a gombudvar@vedepe.hu e-mail címünkre, mindenben szívesen segítünk!