Még csak év eleje van, de máris nehézségekkel küzd a matematika órákon? Hiányosságai vannak, vagy tart attól, hogy nem tudja az új példákat megoldani? A gyakorlati és az elméleti részeket is könnyebben megértheti, gyorsan felzárkózhat a többiekhez, ha matek korrepetálásra jelentkezik.

A matematika az a tantárgy, ami állandó tanulást és megértést kíván. Ha kimarad egy nem megfelelően áttanulmányozott időszak, akkor azt nagyon nehéz bepótolni. Mindenki ismeri a saját képességeit, és a tantárgyhoz való kapcsolatát. Ha nehézségei vannak a műveletek során, minél hamarabb ajánlott matek korrepetálást kérnie. A leghatékonyabb, ha a magánórát választja, és egy rutinos szakemberhez megy matek korrepetálásra.

Az egyéni foglalkozásnak rengeteg előnye van. Lehetősége van a követelménynek megfelelő elvárások teljesítésére, és a problémát okozó tananyagrész, számítások többszöri begyakorlására, ismétlésére. A matek korrepetálás alkalmával teljes mértékben igazodnak az Ön kéréseihez, és fokozatosan tovább fejlődve egyre könnyebbé válhat a tanulás. Minden alkalommal kérdéseket tehet fel, és kérheti a magyarázatok ismétlését is.

Ha megbízható, tapasztalt magántanárt keres, aki hatékony segítséget nyújt abban, hogy jobb eredményei legyenek az órákon, örömmel segítek! Magántanárként vállalom a matek korrepetálást, és a fizika tantárgy ismereteinek elsajátításában is támogatom. Akár középiskolában, akár felsőoktatási intézményben tanul, felkészítem az órákra és a vizsgákra. Tudjon meg többet tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalon!

Gyarapítsa a tudását, hozza be a lemaradást, és oldja meg könnyedén a különböző feladatokat! Vegyen részt az általam tartott matek korrepetáláson, hogy jól tudjon teljesíteni! Lépjen velem kapcsolatba telefonon, a 06-70-532-4476-os számon, vagy írjon nekem a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre! Bízom benne, hogy a sikeres együttműködésnek köszönhetően kiváló eredményeket ér el!