Egy whiskykóstoló és szivarkóstoló a következő rendezvény nagy attrakciója lehet! A stílusos rendezvény program itt kezdődik!

Az ideális programot keresi, ami a következő alkalomra megfelel a meghívott vendégek számára? A kóstoló az a fajta program, amin szívesen részt vesz mindenki. A whiskykóstoló és szivarkóstoló egy igazán férfias program, de természetesen nem csak férfiak vehetnek részt rajta, szívesen látunk hölgyeket is, akik kedvelik ezeket az ízeket, aromákat! A kóstolót érdemes az esti órákra időzíteni, a nap második felébe, hiszen egy olyan tevékenységről van szó, ami a kikapcsolódást szolgálja. Ez a program ideális egy céges rendezvényre vagy egy közös workshop lezárására, egy üzleti találkozó kötetlenebb, közös időtöltéséhez. A kóstolás közben lehet beszélgetni, kikapcsolódni, de akár kapcsolatépítésre is tökéletes alkalom egy ilyen esemény. Ha igényes, érdekes és finom programot keres, ajánljuk figyelmébe a whiskykóstolónkat!

whiskykóstoló és szivarkóstoló, a rumokkal való ismerkedés nagyszerű hátteret szolgáltat a kollégákkal, partnerekkel való ismerkedésre, a feloldódásra. A whiskykóstolóhoz kiváló minőségű italokat és szivarokat kínálunk, amiket hozzáértő szakember mutat be a vendégeknek. A vendégeknek nem kell mást tenniük, csak átadniuk magukat az ízeknek, aromáknak, az exkluzív program minden részletének. A whiskykóstoló, rum-és szivarkóstoló minden perce ízekben gazdag és emlékezetes lesz, ezt garantáljuk.

A www.balatonquality.hu webcímen egy rövid összefoglalót talál a megrendelhető programjainkról, köztük a Whisky-, rum- és szivarkóstolóról is! Ha érdekli ez a program, keressen minket bizalommal! A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk és a segítünk abban, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül megtalálja a terveihez illő ajánlatot. A honlapon közzétett elérhetőségeken kérjen információt a Balatonquality Rendezvényszervező Iroda tevékenységéről! A boroskriszta@balatonquality.hu email címen vagy a +36-20-520-37-20 telefonszámon keressen minket és kérjen személyre szabott árajánlatot a kiválasztott szolgáltatáshoz, programhoz!