3D feszített vásznak a festővászon specialistától!

3d-feszitett-vaszon-vaszon-shoprenter-hu.jpg

Egy művész számára nagy különbségek vannak aközött, hogy len, pamut, kevert vagy szintetikus vászonból készült anyagra alkot. Az a festő például, aki olajfestéket használ vagy akrilt, nagy valószínűséggel a pamutot fogja választani, mert tartós, megfelelően kemény, ugyanakkor jól nyúlik. A len viszont más ízlés, erősebb és strapabíróbb, de még rugalmas. Szóval a technika, a méret, a téma, stílus mind-mind meghatározóak az anyagválasztáskor.

Cégünk a Ship-Art Festővászon Manufaktúra hazai gyártású, magas minőségű festővásznak változatos kínálatával várja a a www.vaszon.shoprenter.hu honlapra kattintó érdeklődőit! És a változatos szó szerint értendő, hiszen foglalkozunk

– saját készítésű feszített vásznak forgalmazásával, egyedi méretben is, felár nélkül,

– olasz tekercses vásznakat méretre vágva is lehet tőlünk rendelni,

– készítünk ékrámát egyedileg, ahogy vászonképet is,

– kész nyomatok felfeszítésével is foglalkozunk,

– feszítőkeretet is készítünk kéz nyomatokhoz, és átvakrámázással is lehet hozzánk fordulni.

Legnépszerűbb termékeink a feszített vásznak, különböző alapanyagokból és különböző méretekben, melyek között egyedi festővásznakat, úgynevezett 3D feszített vásznakat is talál! Hatféle alapanyagból rendelhet jelenleg 3D feszített vásznakat:

– kevert 320 grammos alapozott kevert alapanyagú (pamut-poliészter) 3D feszített vászon

– prémium kevert 70%-os kevert pamutvászonból

– finom szintetikus 320 grammos szintetikus alapanyagú, univerzális alapozású 3D feszített vászon

– finom len 100% len anyagból

– prémium len 100% len alapanyagból készült, háromszor alapozott

– juta 580 grammos 3D feszített vászon JUTA alapanyagból

Mérettől függően kétféle hossztoldott, rétegelt-ragasztott, 1. osztályú anyagból készült keretre feszítjük a 3D feszített vásznakat: a kisebb vásznakat 4×3 cm-esre, a nagyobbakat 4×4 cm-esekre.

Reméljük megtalálja festővászon webáruházunk kínálatában a megfelelő vásznakat és kiegészítőket, de ha nem tud dönteni, mást szeretne vagy kérdései lennének, hívjon minket a 0630522100-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@festovasznak.hu-ra!

Top