A rohanó hétköznapokban hajlamosak vagyunk elfeledkezni lelkünk egyensúlyának megőrzéséről, pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a mindennapi akadályokat leküzdhessük. Az egyensúly megtartatására különböző módszerek állnak rendelkezésünkre. Sokan választják a spirituális fejlődés útját, ami segít abban, hogy megszüntessük a káoszt az életünkben.

A spirituális fejlődés tulajdonképpen egy belső utazás, amikor is felszabadítunk bizonyos feszültségforrásokat életünkben és értelmezzük a körülöttünk lévő világot – ezután sokkal könnyebb elfogadni bizonyos helyzeteket életünkben.

Az egyik legfontosabb tényezője a spirituális fejlődésnek a megbocsátás, ugyanis a legfőbb feszültségforrás életünk során a harag, és ha nem tudunk bizonyos szituációkon túllépni, az uralja a hétköznapjainkat, emberi kapcsolatainkat. Bocsássunk meg magunknak és másoknak is, csakis így léphetünk egy szinttel feljebb a fejlődésben!

A spiritualitás másik nélkülözhetetlen eleme a megértés. Létre kell hoznunk az egyensúlyt és meg kell értenünk a világ működését, összefüggéseit, hiszen csak így fogadhatjuk el a jelen történéseit. Hajlamosak vagyunk elégedetlennek lenni, nem értjük az élet ritmusát, igazságtalannak érzünk bizonyos döntéseket, márpedig mindennek megvan az oka. A spirituális fejlődés felnyitja szemünket, és egy idő után megértjük a világ működését.

A spirituális fejlődés különböző szakaszaiban más és más technikák állnak a rendelkezésünkre, amelyeket tanfolyamokon, képzéseken sajátíthatunk el. Nagyon fontos, hogy nyitottak legyünk a változásra és higgyünk abban, hogy képesek vagyunk előre lépni, hátra hagyva így a múlt rossz emlékeit!

Ha a spirituális fejlődés útjára szeretne lépni, válassza az ETE-Hatodik érzés spirituális, önfejlesztő képzéseit! További információkat honlapunkon, a www.szellemszive.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70/329-4960-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen, az info@szellemszive.hu címen!

Keressen minket bizalommal!