A sminktetoválás a kilencvenes évek elején gyűrűzött be hazánkba és azóta is töretlen népszerűsége, ugyanis a mai technikának köszönhetően az elkészített sminkek teljesen illeszkednek a hölgyek arcformájához, így nem kelt természetellenes hatást a tetoválás.

Ha szemünket szeretnénk hangsúlyossá tenni, ebben az esetben válasszuk a szemhéjtetoválást. Alkalmazásával időt és pénzt spórolhatunk meg, ugyanis hosszú ideig nem lesz szükségünk különböző szemkiemelő kozmetikai termékekre és elfelejthetjük a reggeli hosszadalmas sminkkészítést is. Rengeteg bosszúságot okoz a nyári melegben elkenődött festék, a szemhéjtetoválással ez a probléma is megszűnik.

A tetoválás elsősorban fekete színnel készül, de igény szerint barnával is dolgozhat a kozmetikus. Nem árt kikérni a szakember véleményét, aki szem- és hajszínünk figyelembevételével tanácsot ad az alkalmazott színnel kapcsolatban.

A szemhéjtetoválás elkészíthető felső- és alsó kontúrvonalon is, utóbbi esetében értelemszerűen a szem alsó peremén történik a szem kiemelése, míg a felső kontúrvonal esetében a vendég által kiválasztott vonalvastagsággal valósul meg a szemhéj tetoválása. A kontúr 3-5 évig marad a bőrben, ezután folyamatosan kopik a festék.

Tanácsok:

  • Szemhéjtetoválás előtt legalább 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelésen részt venni, valamint tartós szempillafestést készíttetni – természetesen a tetoválás után se vegyük igénybe ezeket a beavatkozásokat minimum másfél hétig!
  • A szemhéj tetoválása után kerüljük egy hétig a szempillaspirál és egyéb szemfestékek használatát!
  • Ne napozzunk, mellőzzük az uszoda, szauna látogatását!
  • Arcot- és hajat természetesen moshatunk, de lehetőleg céltudatos zuhanyzással, semmiképp se áztassuk a szemhéj felületét!

Ha szeretne élni a szemhéjtetoválás előnyeivel, keressen bizalommal! További információkat szolgáltatásaimról a www.sminktetovalas-miskolc.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon telefonon, a 06-20/477-9999-es számon!

Keressen bizalommal!