Szerelme jeléül ajándékozzon különleges dísztárgyat a kedvesének! Az egyedi tábla gyártásnak köszönhetően az Ön ajándéka nem lesz tucat meglepetés.

A Valentin-nap a szerelmes párok ünnepe, amikor az év egy jeles, februári napján a szerelmüket éltetik. Szeretné Ön is kifejezni a párjának, hogy mennyire hálás a szerelméért? Vásárolhat neki csokoládét díszdobozban, adhat aranyos plüss mackót vagy választhatja az egyedi tábla gyártást is.

Táblával mondja el!

Az egyedi táblák a közlekedési táblák mintájára készülnek, de nem azt jelzik, hogy hol kell lassítani vagy vigyázni a döccenőkre, hanem a szerelmet éltetik. A tábla lehet kerek vagy háromszög alakú, több méretben is rendelhető. A falra vagy az egyik polcra is elfér, ha nem túl nagyot rendel belőle. A lényeg a tábla tartalma. A műanyag táblákra nyomtatjuk azt a grafikát vagy szöveget, amivel a kedvesének szeretne örömet szerezni.

A táblán, szerelmes piros szegéllyel határolva, fekete minta rajzolhatja ki a kettejük kézlenyomatát. A közös dalukból vett idézettel is díszíthetjük a táblát, felkerülhet rá egy poén, amit csak Önök ismernek vagy a közös becenevek is. A lényeg, hogy személyes legyen, na és persze szerelmes is! Ilyen dísz még biztosan nincs a párjának vagy a közös otthonukban! Ne érje be a szokásos, Valentin-napra megvásárolható ajándékokkal!

Ne tévessze meg a cégünk fő profilja! Alapvetően KRESZ táblák készítésével foglalkozunk, de felismertük az igényt az egyedi ajándékok iránt is, ezért egyedi táblákra is kiterjesztettük a gyártást. Az ajándék táblák megrendelésének csak az ügyfelek képzelete szab határt.

A honlapon felsorolt alkalmakon kívül még számos okból kaphat valaki egyedi tábla ajándékot. A www.caleid.com webcímünkön ízelítőt kapnak a látogatók a már elkészített táblákból. Amennyiben megtetszett Önnek ez az ötlet, bízza ránk a tábla gyártását, Öntől csak a szöveget vagy a mintát várjuk! A rendelésben segítségére lesznek a kollégáink, lépjen velük kapcsolatba telefonon vagy üzenetben: +36-1-783-77-23, +36-30-250-32-98 info@caleid.com!