Esküvői ceremóniamesterrel a játéknak is jut hely a programban!

eskuvoi-ceremoniamester.jpg

Az esküvői ceremóniamester feladata, hogy a lakodalomban minden vendég jól érezze magát. A játék is a lakodalom programjának a része, a levezénylése pedig a ceremóniamester feladat körébe tartozik.

Az ifjú pár kezében van a döntés, hogy milyen esküvőn szeretné megünnepelni az egybekelésüket. A családi körben, meghitt és intim hangulatban is lehet koccintani, de a világraszóló lakodalomnak is éppen elég híve akad. Az utóbbi lagzik jellemzője, hogy a násznép figyelmét, energiáit is le kell  kötni, nemcsak az éhségüket és a szomjukat oltani. Nem véletlenül van annyi játék, program és szórakozás a hagyományos lagzik repertoárjában is, de akár újkeletű tevékenységeket is be lehet építeni az esküvő menetrendjébe. A pár dönt, hogy mi illik az esküvőjük stílusához és hozzájuk. Az esküvői ceremóniamester dolga, hogy ezek a játékok rendben megtörténjenek.

A násznép és az ifjú házasok is részt vesznek a mókás vagy éppen ivós, a menyasszonyt vagy a vőlegényt középpontba helyező játékokban. Az esküvői ceremóniamester az az ember, aki játékra invitálja a résztvevőket, felhívja a figyelmet arra, mi következik a menetrendben, ügyel arra, hogy betartsák a menetrendet és természetesen magát a programot is rendben lebonyolítja. Az esküvői ceremóniamester nélkül a játékokat nem biztos, hogy minden vendég ismeri, azok szabályait nem tudja betartani, de a lelkesítés is az ő dolga.

Fehér Gábor esküvői ceremóniamester vagyok és az Önök esküvőjén is nagyon szívesen közreműködöm! A www.fehergaborceremoniamester.hu weboldalon a referenciákból találnak ízelítőt, valamint egy összefoglalót arról, hogy mit és miért érdemes Rám bízni egy esküvőn. Ha úgy érzitek, hogy minden elvárásához passzol a tevékenységem és a személyiségem, akkor ideje felvenni Velem a kapcsolatot! A esküvői ceremóniamesterként az honlapon találjátok, írjanak a gabor.ceremonia@gmail.com email címre üzenetet vagy hívjanak közvetlenül a +36 30 298 7427 telefonszámon! Győri ceremóniamester vagyok, de bárhol szívesen részt veszek esküvőn!

Top