Flitteres párna nyomtatás szerelmeseknek!

flitteres-parna-nyomtatas.jpg

A flitteres párna nyomtatás megoldja a következő szerelmes ajándék kérdését! Rendelje meg időben és hamarosan átveheti ezt a kreatív ajándékot!

Sokszor annak a legnagyobb kihívás ajándékot kitalálni, akit a legjobban szeretünk. Hiába ismerjük olyan jól a másikat, mint a saját tenyerünket, a legjobb ajándék mégsem mindig jut az eszünkbe. Szeretnénk mosolyt csalni az arcára és meglepni a legszebb ajándékkal. Ez az ajándék lehet egy hétköznapi tárgy is, akár olyan dolog, amivel már rendelkezik, de nem ebben a formában.

flitteres párna nyomtatással egy párnát lehet készíttetni, de nem hétköznapi formában. A flittereknek köszönhetően a párna dekoratív és nagyon ünnepi külsőt kap, de ez csak a felszín, mert a lényeg a flitterek másik oldalán bújik meg! A flitteres párna nyomtatás lényege, hogy a flitterek egyik oldalára képet nyomtatunk. A megfelelő technológia alkalmazásával nem jelent akadályt, hogy a kis méretű flitterekre nyomtatott részletekből egy egész kép álljon össze. Máris megvan az új, közös fotó alternatív formában!

Forduljon bizalommal a textil nyomtatással foglalkozó cégünkhöz és rendeljen egyedi, fényképes ajándékot a kedvesének! A flitteres párna nyomtatáshoz csak egy jó minőségű fotóra van szükségünk. Döntse el, hogy színes vagy fekete-fehér legyen a fotó, mi pedig a flitterek hátoldalára nyomtatjuk. A párna közepes méretű, a fénykép 40×40 cm-es méretben fog elférni rajta. A flitteres párna nyomtatással egyszerre tehát kettő ajándékkal is meg tudja lepni a kedvesét, bármilyen alkalomból! A díszes párna és a közös kép szintén a meglepetés része! Rendelje meg kedvező áron és nemsokára elkészítjük Önnek is a választott színben!

A flitteres párna nyomtatásról a Pólóparadicsom Kft  weboldalán tud tájékozódni. Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne egy ilyen ajándékot rendelni vagy kérdése van hozzánk, keressen minket bizalommal! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, a +36-20-932-33-72 telefonszámon vagy a poloforma@gmail.com email címen tud kapcsolatba lépni velünk!

Top