Sokáig az önkifejezés talán leglátványosabb és legkedveltebb megoldását jelentették a tetoválások, ám ma már a piercingek is ugyanolyan népszerűnek számítanak. Van, aki a különféle mintákat, szövegeket részesíti előnyben, mások a testékszerek mellett döntenek, a manapság jellemző igencsak sokféle lehetőségnek köszönhetően ez csupán ízlés dolga. De felmerül a kérdés, hogy mi a helyzet akkor, ha a két kifejezési formát egyetlen alkotásban szeretnénk megvalósítani? Erre kínálnak remek megoldást a microdermal piercingek!

A testékszerek új típusa rendkívül sokszínű lehetőségeket tartogat magában. A microdermal piercingek kiválóan mutatnak önmagukban, kedvelt helye az ékszereknek például a mellkas és a tarkó. Az ékszerek ugyanakkor teret adnak különféle minták megformálására is, ha több piercinget helyezünk el, bármilyen egyszerűbb alakzat testet ölthet rajtunk. A legkülönlegesebb változat azonban kétségkívül az, ha tetoválás kiegészítéseként használjuk a microdermal piercingeket. Egy fekete-fehér tetoválást szépen kiemel egy színes kő, kicsit több, mint egy egyszerű tetoválás, mégsem túl tolakodó. Ám a microdermal piercingek és tetoválások ötvözetének csupán a fantázia szabhat határt, akár igazán extrém megoldások is megvalósíthatóak!

Amennyiben Ön is szeretné ötvözni az önkifejezés e két kedvelt eszközét, tetoválással és testékszerrel egyszerre tenné még egyedibbé megjelenését, bátran keresse fel Silver Tattoo & Piercing szalonunkat! Mestereink szaktudásukkal és kreatív ötleteikkel is rendelkezésére állnak, ha a microdermal piercingek mellett döntött! Nézzen körül www.tattoosilver.hu weboldalunkon, ahol megismerheti győri szalonunk szolgáltatásainak részleteit, és munkatársaink korábbi munkái között is böngészhet! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal a tattoosilver@gmail.com e-mail címen vagy a +36-20-497-5171-es telefonszámon! Ossza meg velünk ötleteit, és jelentkezzen be hozzánk bátran, ha microdermal piercing mellett döntött!