Napjainkban az önkifejezésnek csak a képzelet szabhat határt, az öltözködés, a frizura vagy éppen a piercing mind egyedi módon tükrözi személyiségünket. A különféle testékszerek ma már szinte teljesen elfogadottá váltak, az extrém megoldások helyett mégis sokan választanak inkább visszafogott, ugyanakkor különleges kiegészítőt, ha piercing szúrás mellett döntenek. Ilyen testékszer a helix, vagyis a fülkarika!

A helix piercing különlegessége, hogy a hagyományos fülbevalóval ellentétben nem a cimpába kerül, hanem feljebb, a porcba. Ez a testékszer diszkrét és elegáns, a klasszikus karika fülbevalóhoz hasonló megjelenéssel bír, de akár extravagáns megoldások is megvalósíthatóak igény esetén. Variációs lehetőségekben a helix piercing egyszerűsége ellenére sincsen hiány, hiszen számos különféle méret, forma, szín és egyéb dekorációs lehetőség rejlik a testékszerekben.

A piercing szúrást követően a gyógyulási idő néhány hetet vesz igénybe, mely alatt ajánlott kezelni a területet a szakemberek útmutatása szerint. A teljes gyógyulás után azonban nem kell semmilyen kellemetlenséggel számolni, a helix piercing éppen úgy kivehető, cserélhető, mint bármelyik másik ékszer.

Ha felkeltette érdeklődését a helix piercing diszkrét eleganciája, és saját testékszert szeretne, ismerje meg szalonunk, a Silver Tattoo & Piercing szolgáltatásainak részleteit! Látogasson el www.tattoosilver.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat piercing szúrás árainkról és bővebben olvashat a kezelést érintő tudnivalókról is! Ha még nem döntött, és érdeklik más lehetőségek is, nézzen körül bátran galériánk képei között!

Amennyiben szeretne bejelentkezni vagy kérdései vannak szalonunk tevékenységével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a +36-20-497-5171-es telefonszámon vagy írjon nekünk a tattoosilver@gmail.com e-mail címre, munkatársaink mindenben szívesen segítenek Önnek! Ha testékszert szeretne a klasszikus megoldások híveként, a helix piercing Önnek való, bátran fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!