Látványfaragással egy különleges dekoráció készül szakmai kiállításra. A jégszobor minden évszakban dísze lehet egy rendezvénynek.

Szakmai kiállításon kitűnni a tömegből

Az esküvő kiállítások a házasulandó pároknak szólnak. A jegyespárok mind olyan esküvőn szeretnék kimondani a boldogító igent és megünnepelni a házasságra lépésüket, ami az ő ízlésüket tükrözi. A dekorációt ugyanolyan részletesen meg kell tervezni, mint az ételsorokat és a lakodalom programját is. A hagyományos ötletek mellett rendhagyó dolgokkal is tudnak új színt vinni a párok egy esküvő palettájára.

Egy ilyen szakmai rendezvényen nagy a verseny, hiszen az esküvőszervezés minden évben óriási üzlet. A különböző  területen aktív szolgáltatók esküvői dekorációt, helyszínt, ételsort, tortát, ruhát, csokrot, transzportot vagy éppen kölcsönzést kínálnak a pároknak. Meg kell ragadni minden eszközt arra, hogy egy kiállító cég felhívja magára a figyelmet.

Jégszoborral hívja fel a figyelmet magára!

A jégszobor ilyen eszköz, a jégszoborfaragás pedig egyben látványos programot is jelent a résztvevők számára. A jégfaragó művész, M. Tóth Zsolt a kiállítási stand előtt látványos faragással hívja fel a kiállítás látogatóinak figyelmét a cégre. A rövid idő alatt elkészülő jégszobor és annak elkészítése is képes a helyszínre vonzani a látogatókat, akik nem kerülik el a cég standját.

A látványfaragást szeretnénk a figyelmébe ajánlani azoknak a cégeknek, akik az esküvőszervezésben érdekelt szolgáltatók kavalkádjából szeretnének kiemelkedni. Egy olyan szolgáltatásról van szó, amit céges rendezvényen szoktak elsősorban megrendelni,  ezért egy olyan, boldogsághoz köthető rendezvényt is színesíthet, mint amilyen az esküvő kiállítás.

A www.iceart.hu webcímen a szolgáltatásról és a látványfaragás eddigi megjelenéseiről tudhat meg többet. Amennyiben lát ebben a szolgáltatásban fantáziát és szeretné megrendelni a következő kitelepülésre, csak vegye fel a kapcsolatot a csapatunkkal! A weboldalon közzétettük minden elérhetőségünket, hívhat minket vagy írhat nekünk: 06-70-944-24-77, iceart@iceart.hu.