Menyasszonnyi csokrok – Mi alapján válasszunk?

menyasszonyi-csokor-selyemcsokor.jpg

Már alig várja a nagy napot, amikor hivatalosan is egybeköti az életét szerelmével? Még nem tudja, milyen menyasszonyi csokrot készíttessen? A hatalmas kínálat nem könnyíti meg a választást, de ha figyelembe vesz néhány lényeges szempontot, megtalálhatja az Önhöz illő esküvői csokrot.

menyasszonyi csokornak színben és stílusban egyaránt harmonizálnia kell az esküvő minden részletével, legfőképp pedig a menyasszony egyéniségével. A menyasszonyi csokor a megjelenés hangsúlyos összetevője, ezért a kiválasztásánál figyelembe kell venni a ruha stílusát, a hajszínt, és a sminket. Formát és virághasználatot illetően is rengeteg lehetőség van, így egyáltalán nem egyszerű a menyasszonyi csokor megtervezése és összeállítása. Magas menyasszonyokhoz leginkább a körcsokor illik, ha pedig alacsonyabb az ünnepelt, kiváló ötlet csepp formájú menyasszonyi csokor mellett dönteni, ami optikailag magasíthat, és karcsúsíthat is. A színek választhatók évszaknak megfelelően, de nagyon fontos, hogy a menyasszony egyéniségéhez illő virágokból álljon a csokor.

Ön már átgondolta mindezt? Tudja, hogy milyen menyasszonyi csokrot szeretne a kezében tartani a nagy napon? Kérje profik segítségét!

Különleges menyasszonyi csokrok közül választhat Selyemcsokor webáruházunkban, és lehetősége van egyéni igényeit is megosztani! Bármilyen színeket és stílust részesít előnyben, nálunk hozzájuthat az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő menyasszonyi csokorhoz. Elsőosztályú virágokból állítjuk össze az esküvői csokrát, amit a későbbi években is örömmel foghat a kezében. Különféle hajdíszeket, ékszereket is készítünk, így akár Ön, akár a koszorúslányok, vagy valaki más szeretne egyedi kiegészítőt, érdemes hozzánk fordulni.

Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról, és tekintse meg a menyasszonyi csokrokról készült képeket a www.selyemcsokor.com weboldalon! Tegye fel a kérdéseit bizalommal, és forduljon hozzánk egyéni elképzeléseivel a 06-20-3178878-as telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az eveartdesign@gmail.com címünkre!

Top